Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewdxexfwexwf

Pisze prace licencjacka i wiekszosci porezbnych mi ksiazek juz nie ma w bibliote

Polecane posty

Gość ewdxexfwexwf

nie ma w bibliotekach,albo sa na drugim koncu polski, byly kieys w empiku teraz tez juz nie ma... gdzie jeszcze moge szukac?????

Gość ()()()()
jeśli są na drugim końcu Polski to możesz sprowadzić przez wypożyczenia międzybiblioteczne - zajmuje się tym każda biblioteka uniwersytecka i publiczna szczebla wojewódzkiego.

Gość ewdxexfwexwf
nie mam pieniedzy,musialabym wtedy zaplacic za przesylke w te i spowrotem kilkunastu ksiazek i kazda z inne parafii:/ a na chomikuj to raczej sa filmy, jestem praktycznie pewna ze tych ksiazek, ktore sa mi potrzebne nie ma w formie audiobookow

Gość nie piertolllll
ja 3/4 książek ściągnęlam z chomika właśnie, w formie ebooków

Gość ewdxexfwexwf
nie ma u mnie w bibliotekach/czytelniach/wypozyczalnaich czy jak chcesz to nazwac. naprawde nie sadze zeby ktos robil e booki z ksiazek z 1999 roku, albo z niepopularnych zbiorow:/ do tego tez szukam filmu z 2004 roku,ktorego nigdzie nie ma, nic tylko sie zajebac

Autorko, ja znalazłam ebook książki z 1875 roku, a Ty się boisz, że książka z 1999 nie będzie dostępna? Szukaj. Albo nie pisz tej pracy, skoro nie potrafisz zdobyć książek.

Gość ewdxexfwexwf
pisze o recepcji tworczosci kolskiego. ksiazek mam juz kilkanascie, nie obrazaj mnie,ale oczywiscie im wiecej tym lepiej, mozliwe ze w tych ksiazkach ktore chce nawet nie ma o nim wzmianki - to sie okaze, dlatego ich szukam.

Pierrdolenie, ja swoj licencjat pisałam na samych ebookach z chomika, no może nie na samych, ale 85% to byly ebooki. Najstarszy ebook, to była książka z 1850 roku. :classic_cool:🖐️

Gość ewdxexfwexwf
Carrie no to moze twoje ksiazki byly popularne, nie wiem, albo nie umiem szukac na tym calym chomiku:/ potrzebuje np "Ojczyzny prywatne "Nataszy Korczarowskiej albo "Pamiec podrozna" Jana Jakuba Kolskiego i nie moge znalezc.

Gość ewdxexfwexwf
Carrie no to moze twoje ksiazki byly popularne, nie wiem, albo nie umiem szukac na tym calym chomiku:/ potrzebuje np "Ojczyzny prywatne "Nataszy Korczarowskiej albo "Pamiec podrozna" Jana Jakuba Kolskiego i nie moge znalezc.

ewdxexfwexwf - moje były szalenie popularne, bo nawet w Romantyzmie miały tylko jedno wydanie i musiałam się dostać do takich książek, bo mi były niezbędne. I co, dało się, dało się. Jak trzeba było jechać 100 km do biblioteki i siedzieć w czytelni, to tez pojechałam, bo innej opcji nie było.

Gość ewdxexfwexwf
no to fajnie mialas, ja na stopa nie bede sie rozbijac po Polsce.

Gość egeszegefe
a skad jestes? szukalam teraz u siebie w bibliotece uniwersyteckiej we wrocławiu i i jeszcze w bibliotece uamu w poznaniu i są dostępne, można je też zamówic w księgarniach internetowych, ja gdyby mi zalezalo na ksiazkach do pracy to bym i spod ziemi je wydobyla, a ty masz je podane na tacy

Gość ewdxexfwexwf
jestem z gdanska. okej fajnie, tylko latwo jest powiedziec"spod ziemi", tylko ze nie znajde pieniedzy na ulicy, mam miliony wazniejszych wydatkow,a nie wiem czy te ksiazki na 100 procent mi sie przydadza. Sa rzeczy wazne i wazniejsze np. jedzenie, leki, dziecko i zycie, nie moge sobie pozwolic na jezdzenie po kraju w poszukiwaniu kilku cytatow :( dlatego szukam jak moge - internet, antykwariaty, biblioteki/czytelnie/ksiegarnie.

Gość egeszegefe
hej chyba cos niedokladnie szukalas tych ksiazek:) sprawdzilam i sa one dostepne w bibliotece uniwersyteckiej w gdansku, ale tylko w czytelni (oddzial na oliwie) takze tylko na miejscu mozesz z nich skorzystac, ale lepszy rydz niz nic, ksero mozesz sobie zrobic np, albo zdjecia komorka jakby pozwolili

Gość podobna takahistoria
Debilka