Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21 lat mam

21 latki co teraz robicie w zyciu , jakie macie plany na pszyszłosc?

Polecane posty

Gość jestem załamana.
mam 21 lat i kompletnie nie wiem co dalej robić ze swoim życiem, studiuje, pracuje, mam znajomych, ale mimo tego czuję taką pustkę, i to cholerne niespełnienie, nie mam pojecia co ze sobą zrobic

Gość pustka totalna
dziewczyny a gdzie pracujecie? ja tez mam 21 lat, ale nigdzie nie chca mnie przyjac bez doswiadczenia i tak bujam sie odkad skonczylam liceum. Siedze w domu i nic nie mma u mnie to dopiero pustka:(:(

Gość Ewwwwka21...
W tym roku bronie tytuł licencjata i przenosze sie na studia zaoczne zeby zaczać prace w swoim zawodzie. Na poczatek ide na trzymiesieczny staz ale od czegos trzeba zacząć:) A w przyszłym roku pewnie zaczniemy rozgladac sie za kupnem mieszkania bo na razie mieszkamy w wynajetym no i zrobimy pierwsze kroki w sprawie slubu

Gość dżaki
spoko , ja mam 20, 5 wiec tez sie wypowiem ;p studiuje 2 rok, ale nie wiem czy moja przyszła praca bedzie wiazac sie z moimi studiami, chce zrobic licencjat jaki najszycbciej, w wakacje musze isc na miesieczne praktyki, potem gdzies chce sobie normalnei popracowac a nawet jak nei to trudno. po studiac musze sobie cos wymyslic, generalnei uwazam ze studia wyzsze wcale nie rownaja sie potem zajebista praca; rownie dobrze mozna miec magistra i wypalac węgiel do grilla z braku laku ;p ale stawiam na nauke jezyków

Jak miałam 21 lat to studiowałam, nie pracowałam i siedziałam w domu. To były fajne czasy, chociaż w sumie nic się od tamtej pory nie zmieniło. Może tylko kasy coraz mniej.

Gość Ewwwwka21...
Nie interesuje mnie opinia na moj temat od buraka ktory wyzywa ludzi od idiotow Jestem ze swoim chłopakiem facetem prawie 5 lat, mieszkamy razem od trzech wiec chyba mam jakies rozeznanie czy chce spedzic z nim zycie czy nie. A nie sadze zeby wiek 24-25 lat a dla chłopaka 27 lat był wyjatkowo szokujacym wydarzeniem w dzisiejszych czasach

Gość Ewwwwka21...
* ślub w wieku

Gość hfhfghg
staram się o pracę . gdy skonczylam szkole rok pracowalam ale w pracy totalnie bez przyszlosci ... ogólnie czuje sie niespelniona i z takim poczuciem ze jeszcze nic nie osiagnelam w zyciu i watpie ze osiagne : /

Gość 21 lat mam
no własnie nie macie takich rozczarowan ? co do dorosłego zycia? bo ja straszne :/ do 19 roku zycia myslalam ze czeka mnie bajka i zylam chyba jakimis złudzeniami i scenami z filmów :D

21 lat mam - jak miałam 16 lat to sobie wyobrażałam, że po 18 będę mieć faceta, wyjdę za mąż i założę rodzinę. Mając lat 17 zaczęłam dorosłe życie - musiałam się uczyć, sama ogarnąć swoje mieszkanie i tak dalej. A teraz wyrosłam już ze złudzeń. Pewnie będę mieć jakąś tam pracę i dalej będę wracać do pustego mieszkania.