Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ldsadsadsadsadsada

Taxi 2 km 30 zł ???

Polecane posty

Gość ldsadsadsadsadsada

dzisiaj spieszyłam sie nauczelnie i musialam wziac taksówke, droga nie jest daleka, bo tramwajem 4 przystanki, samochodem ok. 2 km czyli blisko . Były co prawda korki ale nie aż takie żeby stac godzine w sumie zajęło to chyba ok. 10 minut dojazd. Mówiłam że sie spiesze i jestem spóźniona ale dziad dziwnie wolno jechał, nawet na żółtych światłach sie zatrzymał zamiast przejechac. Potem też wjechał tak że było pare samochodów zamiast wjechac w drugą uliczke gdzie ie było nic a też by dojechał. K... i na koniec mówi mi "o troche więcej wyszło niż zwykle, ale to dlatego bo były korki - 30 zł" mu wyszło niby na tym liczniku : // Nie dał mi nawet paragonu . nie wiem czy to normalne że aż tyle sie płaci ? : /

Gość lkmnfpoelfm2o
masakra:o

Gość aaddsdsfdf
ja ostatnio zapłaciłam za trasę którą czesto jezdziłam taksówkami 40 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze płaciłam 10 zł!!!!!!!!!!!!!!! okazało sie ze ta taksowka to jakas tam koropracja która ma swoje keoty za km.nawet wezwanie policji nie pomogło!!! musiałam zapłacic-efekt?? wchodzisz do taksy popytaj ile zapłacisz!!!!

Gość Ciąża jak u słonia.
Ale ty głupia jesteś boże!!! Dałaś się tak wrobić.Ja kiedyś jechałam 15 km chciał ode mnie 55 zł na końcu stanęło na 30!!

Gość ldsadsadsadsadsada
pokazał mi ten licznik na tkórym było 30 zł poza tym bardzo sie spieszyłam nie miałąm czasu sie wykłócac z dziadem byłam ledwie przytomna :///

Gość aaddsdsfdf
oszusci pieprzeni!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ldsadsadsadsadsada
jeszcze życzył mi miłego dnia dziad jeb...any jestem wk.urwiona , czuje sie okradziona i oszukana

Gość ldsadsadsadsadsada
nie mialam wyboru innej taksówki bo wszystkie były z tej samej korporacji, poza tym jechałam kiedyś nią z tym samym dziadem o dziwo, i wyszło jakieś 10 zł. a tak dla przestrogi to są taksówki koło złotej bramy w gdansku przy starówce

Gość ale breeednieee
hehe no to niezle, ja w nocy z miasta do domu (ok 8km) wracam za 20zl;)

Gość aaddsdsfdf
do ostrzezenia równiez podaje-Katowice plac andrzeja- dworzec kolejowy

Gość ldsadsadsadsadsada
i powiedzcie mi co mają korki/czas jazdy do kwoty jaką sie placi ? chyba to sie liczy w km czy sie myle ?

przed wejsciem powinnas zapytac ile za km - powinna byc tez ta informacja na drzwiach pamietaj, ze za zamkniecie drzwi za soba placi sie 6 zl i taksowkach ma obowizek dac paragon fiskalny - bez niego nie musisz placic - mozesz wezwac policje

przy dworcach glownie sa naciagacze, gdzie to jest przewaznie 'przewoz osob', a nie taxi (bo wtedy musza byc w korporacji) i licza okropnie duze kwoty za km. a co do przejezdzania na pomaranczowym - trzeba sie zatrymac a taksowkarze musza przestrzegac przepisow (z reszta jak kazdy uzytkowanuk drogi)

Gość ldsadsadsadsadsada
na oknie była nalepka i było napisane, nie wiem wydaje mi się że normalna cena, pamiętam że 6 zł za sam start, ale na pewno nie więcej niż 4 zł za km. co w takim razie zrobic?? skoro facet ewidentnie mnie oszukal-- jak to moyliwe ye w tzm taksometrye wzsylo mu 30

Gość wawcia powraca1500
a nie mozesz zobaczyc na szybie ile jest za km pizda jedna z druga?

Gość wawcia powraca1500
przy dworcach glownie sa naciagacze, gdzie to jest przewaznie 'przewoz osob', a nie taxi bredzisz dziecko glownie dworce obstawiaja taxi a przewoz jest normalnie licencjonowany i jezdza na zlecenia z radia

Gość wawcia powraca1500
jakbys spojrzala na szybe to bys wiedziala ze nie na pewno 4 zlote tylko jakas kwota 6 zlote plus odleglosc razy stawka no i postojowe w korku zapewne widizal ze jestes pipa i wiozl cie na najwyzszej taryfie :D

Gość ldsadsadsadsadsada
myslicie zeby przedzwonic do tej korporacji i sie poskarzyc _

Gość wawcia powraca1500
jak masz paragon od tego goscia i znasz jego numer boczny to pewnie ze dzwon a jesli byla to tak zwana łapka to nic raczej nie zrobisz

Gość ldsadsadsadsadsada
ehh wniosek jest taki nawet o swicie musisz miec oczy dookola glowy bo kazdy bedzie chcial cie oszukac i wzdoic z ciebie kase wystarczy chwila nieuwagi....polska. czemu ludzie sa tak beznadziejni w tym kraju gdzie wszyscy wszystkich okradaja

Gość ldsadsadsadsadsada
i to tak bezczelnie w bialy dzien i z usmiechem na twarzy

Gość ldsadsadsadsadsada
mam ochote isc teraz do tego dziada i kazac dac paragon i wygarnac mu w twarz co mysle o tym ze mnie tak oszukal dupek

Gość gość
Dla tego trzeba korzystać z taksówek sprawdzonych nie z przypadku. Ja mam pełne zaufanie do korporacji Tele Taxi z Katowic, która oferuje dogodne ceny, kierowcy nie nadrabiają kilometrów na około.

Gość kokoset

Z tego powodu korzystam tylko ze sprawdzonych firm takich jak https://itaxi.pl/ - tutaj mogę mieć pewność, co do tego że wszystko będzie zgodnie z prawem i nie zostanę oszukany. Znam cennik i niczego nie muszę się obawiać, a w razie pomyłki wiem z kim mam się skontaktwoać 😉

Gość kokoset

dali mi pare złoty to musiałem napisać.no co,no co

Gość Kasia

A co polecacie w Gdańsku? Bo wiele dobrego czytam o Neptun Taxi, każdy ih bardzo chwali,  macie jakieś doświadczenia w tej kwestii? Im więcej informacji tym rzecz jasna lepiej i bezpieczniej.