Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobiłem to i wszyscy że źle

Rodzice nie akceptuja tego co zrobiłem!!!

Polecane posty

Zrobiłem to! Poddałem się wazektomii i wszyscy twierdzą że zrobiłem źle! Mam 20 lat. Kilka miesięcy temu poddałem się wazektomii,nie chce miec dzieci i koniec. Nie byłbym dobrym ojcem, nie to że lubię imprezy ale ja chce zrobic coś dla siebie, poświęcic się karierze, seks tylko od czasu do czasu raz na 3 miesiące. Teraz jestem w trakcie studiów artystycznych i chce poświęcic sie głównie swojej pasji. Teraz wiem że nie muszę już byc prawiczkiem bo nie chce miec jakiegos dziecka na boku. Z mojej strony rodzice nie mają co liczyc na wnuki!

Myśle ze zbyt pochopnie podjąłeś tę decyzję Za parę lat możesz zmienić zdanie Ja sama nie chciałam mieć dzieci Ale mi się odmieniło z czasem Może zajść taka sytuacja ze sie zakochasz a Twoja wybranka bedzie bardzo chiała miec dzieci i co wtedy?Odrzucisz ją?

No ale dzieci i tak nie chce miec wiec spokojnie. Poza tym szukam stalej partnerki tylko do seksu nie do zakladania rodziny, najlepiej takiej ktora rowniez sie wysterlizowala.

No ale załóżmy że się jednak zakochasz - uwierz to dzieje sie czesto niezaleznie od tego czy chcesz czy nie I co wtedy?

Gość Romantyczka podczytująca
bzdura, wazektomii nie przeprowadza sie ot tak, dopiero jak juz sie ma dzieci

Jak sie ma pieniadze to wszystko mozna zalatwic, szczegolnie za granica po znajomosci.

Gość Romantyczka podczytująca
wracaj do ksiazek dziecko, ale juz 😘

Gość Marzena Młoda...//
zrobiłem to i wszyscy że źle Jak sie ma pieniadze to wszystko mozna zalatwic, szczegolnie za granica po znajomosci Jasne, a ty w wieku 20l zapewne masz te pieniadze i znajomosci :) heheheheheh Sama mam 16l ale tak debilnych historyjek nie wymyslam :P

Gość frodo11111
szczerze wazektomii raczej bym się nie poddał bo trochę miałbym przed tym stracha , ale ja także nie mam zamiaru mieć dzieci.

Gość Ale autorze , przecież
wazektomia w większości przypadków jest normalnie odwracalna więc jakby ci się odwidziało to heja i płodzimy ;D a tak na marginesie to co komu do jemu i co ty się przejmujesz rodziną!!!!????

Gość Prawda jest jedna
autora nie będzie chciała żadna laska ...no chyba że znajdzie taką co dzieci nie chce ...mrane szanse na małżeństwo co najwyżej na przygodową laske której zalezy tylko na pale dorywczo.

Gość olivia dunhammmm
a wlasnie, ze ciezko to odwrocic

Gość Mój szwagier
miał rok temu robiona wazektomię z powodu dziedzicznej choroby którą dziedziczą głównie chłopcy a on jest obciązony więc zrobili mu ale lekarz powiedział że u mężczyzny ten zabieg jest odwracalny co jednak nie interesuje mojego szwagra, jedynie u kobiet podwiazanie jajowodów jest nieodwracalne w sensie że nie przywróci się juz płodności.

No bedzie ciezko odwrocic,a przy 30 czlowiek mysli inaczej jak po 20,spotkasz kobiete swojego zycia ,zapragniecie potomka i co wtedy..Moim zdaniem zbyt pochopna decyzja..

Gość Facet teraz już
twoje jaja są bezwartościowe a ty bezpłodny nie gwarantujesz juz rodziny.

Gość ależ nie
za 10 lat sam nie bedziesz akceptował tego co zrobiłes!!

Gość Młody człowiek
jak już nachapie się karierą , pieniędzmi i nasyci uznaniem i zadowoleniem z siebie i z tego że inni dostrzegają że jest kimś ...zaczyna myśleć o stabilizacji bo niestety bez rodziny życie jest puste a zawsze chciałoby się mieć kogoś kto pójdzie w nasze ślady (potomek). Autorze, skoro seks był i jest tylko raz na 3 mies to po co wazektomia????????????????

Gość laukajaj
raz na 3 miesiące też można zajść w ciążę, nie znasz tego, poczytaj sobie tutaj topiki ile jest wpadek, a jeszcze ja spotka durną babe, tak jak moja sąsiadka, specjalnie oszukała chłopaka, ze jest w ciązy po to aby nie zakładał gumki i wkopała go w dziecko. Także ma rację, niektóre baby są tak durne, że hej

Gość marna prowokacja jekiej znudzo
nej baby co sie za chlopa tu podaje