Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pull the

Badania do interpretacji

Polecane posty

Gość pull the

Witam:) Odebralam wlasnie badania na poziom prolaktyny i progesteronu. Wg nich: PROGESTERON w fazie lutealnej--->52,68 nmol/l 5,3-86,0 PROLAKTYNA --->540,3 mU/l 127-637 PROLAKTYNA(po 60min po przyjeciu tabletki)--->4797 mU/l 127-637 W tym ostatnim jakas duza ta liczba. Pytam bo musze dlugo czekac na wizyte u lekarza a naprawde chcialabym juz wiedziec czy wszystko ok jest Bylabym naprawde bardzo wdzieczna jakby mi ktoras napisala

ja sie nie bardzo znam ale wg mnie to jakas duza ta liczba ostatnia rzeczywiscie za duza jest ale nie wiem jak to zinterpretować niestety. Poczekaj moze ktoras ci napisze:) pozdrawiam i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok:classic_cool:

Gość pull the
wellness dziekuje bardzo:) a moze ktoras wie dokladnie o co chodzi? Musze ponad miesiac jeszcze czekac na wizyte u lekarza, naprawde chcialabym wiedziec takze bede niezmiernie wdzieczna jezeli ktos podpowie :D moze ktos lepiej zna sie na tym temacie

Gość week of view
jak juz pisalam wczesniej to cos ze stezeniem i wahaniem tego stezenia PRL bo na poczatku miescisz sie w normie dop pozniej taki duzy wynik. Ale wiecej nie wiem