Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydki brzydal

czy bogaty ale brzydki ma szanse na szczery zwiazek

Polecane posty

Gość brzydki brzydal

z piękną kobietą?

Gość 342432
ma .. KObiety wola bogatych brzydali niz pięknych biedaków

Gość MlodaJA
Przeczytałam tylko ,,bogaty,, i już muszę powiedzieć ci,ze tak

Gość brzydki brzydal
nie mam pojęcia jak wyglada kutas rona Jeremiego i nie chcę wiedzieć. Miałem nadzieję, że jednak taki zwiazek ma szansę:(

Gość Tak ma szansę
Znam takie małżeństwo On niezbyt przystojny (żeby nie powiedzieć brzydki) ale o złotym sercu :-) Ona ładna (zawsze zaczepiana i adorowana przez wielu mężczyzn).

Nie wszystkie laski lecą na kasę Ja to mam już dość tego stereotypu że jak ładna to i głupia Nie każda piękna kobieta szuka ślicznego faceta Liczy sie tez charakter i dusza To jakim jest człowiekiem i ile moze zaoferować partnerce I wcale nie chodzi mi tu o kasę

Gość brzydki brzydal
ale czy ten związek jest szczery?

Gość brzydki brzydal
uroda jest ważna

A dlaczego nie???Uwierz mi mądra, inteligentna kobieta kocha faceta nie za wygląd tylko za to jaki jest Uroda przemija więc warto poszukać człowieka z którym w radości dożyje się sędziwych lat Zaraz pomyślisz ze ściemniam ale sama jestem ładna a mam przeciętnego męża Wyszłam za niego bo jest ciepłym,inteligentnym, dobrym człowiekiem Z nim nie bede sie nudzic I nie obchodzi mnie ani to jak wyglada ani ile ma kasy

Gość to zależy________
są brzydale i brzydale. Jeżeli jesteś typem dzwonnika z Notre Damme (z całym szacunkiem dla niego bo serce miał złote) to raczej nie oczekuj wielkiego oddania w miłości, po prostu fizycznie niemożliwe. Nikt mi nie powie, że w młodym wieku owa fizyczność nie odgrywa zasadniczej roli (niestety)

A już teksty obcych ludzi "co ona w nim widzi" albo "ona ładna a on brzydki" działają na mnie jak płachta na byka Co ma do rzeczy powierzchowność

Gość brzydki brzydal
nie chcę Wam pisać chamsko, że ściemniacie, ale....

Z resztą uroda - pojęcie względne Dla jednych ktoś jest ładny dla innych brzydki Jak mówi mądre powiedzenie KAZDA POTWORA ZNAJDZIE SWEGO AMATORA:)

Gość to zależy________
są brzydale i brzydale. Jeżeli jesteś typem dzwonnika z Notre Damme (z całym szacunkiem dla niego bo serce miał złote) to raczej nie oczekuj wielkiego oddania w miłości, po prostu fizycznie niemożliwe. Nikt mi nie powie, że w młodym wieku owa fizyczność nie odgrywa zasadniczej roli (niestety).

No skoro jesteś tak mało pewny siebie i własnej wartości jako człowieka, osoby to uwazaj dalej ze sciemniamy

Gość brzydki brzydal
przepraszam jeśli kogoś uraziłem, ale nie potrafię już inaczej myśleć. Moje dotychczasowe związki to moja osobista tragedia, zawsze zdradzany i wykorzystywany byłem przez kobiety.

Gość Tak ma szansę
Ten związek o którym pisałam jest szczery choćby dlatego, że Ona sama ma pieniądze ,dobrą pracę,pochodzi z tzw. "bogatego domu";-) . Gdy się poznali to Ona akurat była w związku z przystojniakiem na którego wszystkie kobiety zwracały uwagę... ale to ten brzydki zdobył jej serce i ciało :-)

yyy, bo nie trafiasz na te, na które powinieneś. A co do piękności dziewczyny to zależy o co ci chodzi, bo jeżeli u ciebie odpowiednikiem piękności, jest dziewczyna ewidentnie "zrobiona" to raczej nie ma nic więcej do zaoferowania oprócz swojego starannie wypielęgnowanego wyglądu i oczekiwań względem finansów, żeby owo piękno utrzymywać.

Z piękną tak, ale pod warunkiem, że będzie pusta jak pudełko po zapałkach. Inteligentne, piękne kobiety szukają kogoś kto zaspokoi ich wszelkie wymagania, a nieprawdą jest, że kobiety odbierają facetów wyłącznie przez uszy. Mamy oczy i jeśli same jesteśmy wartościowe, tego samego szukamy u facetów.

Gość brzydki brzydal
"bo nie trafiasz na te, na które powinieneś" nie wierzę, że znajdę w tym rynsztoku taką, którą powinienem. Co do piękności nie mam kosmicznych wymagań, ale nawet takie szare myszki ( to nie znaczy brzydkie) "kręcą na mnie nosem".

Gość brzydki brzydal
tak sobie myślę, że mógłbym "związać się" z jakąś materialistką, spróbować olać to, że to gówno warty układ, dopóki dobrze by udawała mieć to w dupie. Nie wiem tylko jak długo bym to wytrzymał psychicznie.

Gość kiomoi
Oczywiscie, ze masz szanse na zwiazek (90% bogatych brzydali ma atrakcyjne, mlodsze partnerki), tylko oczywiscie trzeba miec swiadomosc na czym to sie opiera - ty jej dajesz zabezpieczenie finansowe, bezpieczne zycie bez martwienia sie o kase, ona tobie mozliwosc obcowania z pieknym cialem. Proste prawda?

Gość brzydki brzydal
tylko, że oprócz bogactwa to nie wiele mam takich atutów na, które kobiety zwracają uwagę.