Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodziakzgrabiaa

GRUBE KOBIETT SĄ OKROPNE ZERO SEXU

Polecane posty

Gość Mlodziakzgrabiaa

Grube kobiety, są okropne, otłuszczone. Moja koleżanka myśli,ze jest fajna i ubiera szpilki, choć jesst gruba i to brdzo ;/ nie pasują jej , załamała już chyba z 5 ;/ Dziecinnie się ubiera, nogi jak słonie ale najgorzej wkurza mnie to,zę tak się przechwala ,zę kocha zakupy,a ja kwieśniara się ubiera masakra.Kto ubrałby )ma 18) lat - różową bluzkę z dziecinnym wzorem , jeszcze na niej to taki opiętne okropność - \ Grube są okropne

Gość anitka malutka
nieprawda, jak dba o siebie i potrafie sie fajnie ubrać pod swoja sylwetke to bardzo łądnie to wygląda. Mam dwie grube kolezanki i jedna dba o siebie chodzi do fryzjera, dobiera stroje, dodatki jest usmiechnieta i radosna w ciucholandzie potrafi za złotówkę wyszykac takie żakiety i bluzki że aż mi szczena opada z wrażenia. Za to moja druga koleżanka, nie dba o siebie, jest wiecznie niezadowolona. Nosi jakieś stare podkoszulki co jej mama na targu kupuje. Laska ma 31 lat a chodzi w podkoszulce pozapinanej po samą szyję i kolorowa ciuchcia na piersi jak mała dziewczynka i do tego zakłada spodnie na kant bo tylko takie ma i obowiązkowo czarny porościągany sweter żeby "wyszczuplił" no i wygląda fatalnie