Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tyrająca Zośka

żyje skromnie , a pieniądze i tak uciekają

Polecane posty

Gość Tyrająca Zośka

co robić , jak oszczedzic ? wydaje mi sie ze bardziej nie mozna!!

Gość ffddddddddeeeeeeee
nie tylko Tobie , opłaty coraz wieksze :(

Gość eeetam żyje się lepiej
zgodnie z obietnicami

Gość Tyrająca Zośka
kurcze na codzienne zakupy idzie z 30-50 zł :( a gdzie rachunki i inne wydatki ?

Gość ffddddddddeeeeeeee
nic Zoska nie mów :( te gnoje chyba chca nas wykonczyc :( ale my sie nie damy :) suchy chleb tez jest dobry a o swiezce tez mozna posiedziec

Gość Tyrająca Zośka
tak bym chciala kupić sobie to co mi sie podoba, a tu musze oszczedzac, wyrzekac sie wszytkiego ... co za chory kraj :( dlaczego jedni mają szystko a drudzy nic :( nie pamietam kiedy ostatni raz bylam na zakupach ( oczywiscie procz spozywki )

Gość ffddddddddeeeeeeee
Zoska mam to samo tylko ze ostatnio przestałam sie przejmowac :) tez miałm takiego doła jak ty poszukałam dodatkowa prace , pracuje w domu dodatkowo 500-700 zł i jest duzo lepiej oby była jak najdłuzej

Gość niektórzy cięzko wiele lat
pracowali, uczyli się, a taka siksa to za darmo by chciała wielkie pieniądze

Gość Tyrająca Zośka
tez uczyłam sie dlugie lata, jestem po studiach i nie pozwole sie obrażać. Nie jestem nierobem, tez moze bym chciala lepszą praca ale cóż.. lapie sie takiej jaka jest :( byc moze kiedys będzie lepiej..moze..

Nie wielkie tylko normalne. Poziom płacy minimalnej jest kuriozalny. Międzynarodowe korporacje płacą Polakom 1/4 tego co w innych krajach, a zarabiają tu nawet więcej. Kto na to pozwala? Jak można przetrwać za 300 euro mając takie koszty i ceny jak za Zachodzie? A podobno w UE jesteśmy i ma być wyrównany poziom.

Gość ffddddddddeeeeeeee
w to lepsze to jakos nie wierze :(

Gość niektórzy cięzko wiele lat
studia studiom nie są równe. Studiowałaś byle gówno, bo ci się nie chciało uczyć. Jakbyś skończyła np.medycyne to nie stękałabyś ciemnoto.

Jeszcze niedawno 100 zl to bylo cos a teraz?Wychodze z jedna siatka z Biedronki i portfelem lzejszym o 80 zl :O

Gość papla666
A mi się wydaje że po prostu życie jest drogie. W sensie, że jedzenie. Takie sensowne. Mam wielu dzieciatych, żonatych znajomych. Dorabiają się oszczędzając na spożywce. Maluchy wcinają kaszankę, pasztetowa i mortadelę, nawet zupki chińskie a rodzice tym sposobem mają na ciuchy, nowe meble i wakacje. Coś za coś. Nie dziwię się tym, którzy kupują takie jedzenie, bo nie mają kasy na inne, ale tym, którzy wolą firmowy ciuch a dzieciakowi wątrobę psują. My mamy 2400/mies na 4 osoby. Nikt nic nam nie dokłada. Jemy w miarę przyzwoicie, ale kasy na leprze ciuchy, czy remonty nie ma.

Gość ffffffffffffffffffffffuck Deam
Ja mieszkam w niemczech ale kilka razy w roku odwiedzam pl i powiem wam ze ceny za zywnosc sa takie same jak u mnie mieszkam w Hamburgu Tylko ze zarobki cztery razy wieksze niz w pl