Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iut7r7y

mam niedowage a wciaz czuje sie gruba!!

Polecane posty

Gość iut7r7y

hejcia:D od jakiegos czasu wogole nienosze ktorkich rekawkow tylko bluzy zeby zaslaniac brzuch czuje sie gruba!! milion razy sie przebieram a i tak czuje sie gruba widze tylko faldy i tluszcz juz niewiem co robic na 158 waze 45kg i chce dalej schudnac to juz jest chore przestalam sie ladnie ubierac bo czuje sie gruba:(

Gość iut7r7y
ja juz niewiem co mam robic:( nawet sexu mi sie przez to niechce:( widze grubsze od siebie a wydawaja mi sie chudsze, zgrabniejsze:(

Gość iut7r7y
dodam ze pijam herbatki na przeczyszczenie, czasami wymiotuje...ciagle czuje sie ciezka..:( jak siadam na kolanach mojego to zawsze pytam czy nie za ciezka..jak sie kochamy i jestem nanim to tez sie pytam czy nie za ciezka:(

Gość iut7r7y
czy ja potrzebuje psychologa?

Gość dfbvdfbfdbr
ja ważę już 105 i co ja mam kurwa powiedzieć idź głupia zdziro

Gość Gośia,,*
Rozumiem cię , bo moja koleżanka ma 158cm i 45kg wago i niby jest szczupła ale ma sadło na brzuchu i obwisłe ręce. Dużo je i mało się rusza i to jest efekt niestety. Ale niedowaga dla mnie to 45kg na 170 cm może . Ja mam 50 kg na 170 cm i akurat wyglądam, nie jestem chuda. Musisz się wziąć za siebie mniej jeść i więcej się ruszać, ćwicz przede wszystkim, to będziesz lepiej wyglądać :)

Gość ghrrrhhrr
Świetnie cię rozumiem. Również miałam niedowagę (167cm i 45kg) a mimo to byłam gruba :O Teraz mi się przytyło więc jesem całkowicie załamana :(