Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kirilittka

Która dowiedziała się o ciąży barddzo wczesnie kilka dni od spodziewanej @

Polecane posty

Gość kirilittka

Zazwyczaj dziewczyny dowiadują sie o ciąży po 2 tyg od spóznionego @ , ja zrobilam test w dniu oczekiwanej @ i dwie kreski i drugi test i trzeci też. No właśnie dziś mija 6 dzień , a ja żaluje z jednej strony że zrobilam ten test, bo do lekarza za wczesnie żeby iść i czekam tak do końca przyszłego tygodnia z tym strachem czy nie przedwcześnie poronię- bo to dopiero 6 dni po spóxniającym sie okresie , a czytałam,że wiele kobiet włąsnie w ten sposób traci zarodek nie wiedząc o tym, bo nie robią tak wczesnei testów jak ja i przynajmniej myslą, że to spóźniający okres. Czekam i czekam wizyta teraz nic mi nie da, lekarz nic nie zobaczy raczej a nawet to i tak jeszcze mogę dostać tego okresu. Chciałabym się cieszyć, że jstem w ciąży, ale się boję jeszcze zanim nie będzie widać zarodka, nie chcę sie cieszyć, a potem okaze isę , że u nie sie nie udało, że jutro dostanę okresu. Wy się nie bałyście? Wiem jak dosytanę okresu to po ptakach ,ale co jeśli ostatni okres miałam 24 września i teraz 6 dni mi sie dopiero spóźnia okres, ciąża pottwierdzona tylko 3 testami (żadnym badaniem), co jesli np. zacznę plamić? Czy jeżeli lekarz nie potwierdził ciąży, sni badanie krwi tylko test to co robić, mogę jechać do szpitala np. jesli bedzie to weekend i powiedziec ze jestem w ciąży ale nie potwierdzonej? Moga mi nie uwierzyć, poza tym nie wiem od którego tygodnia tak naprawdę uznaje sie ciąże i ratowanie jej , czy w tak wczesnym stadium nie odesłałi by mnie do domu? Pomóżcie, bo wpadam w paranoje ;(

dziś jest mój 6 dzień po terminie @ zrobiłam test i 2 krechy i byłam dzisiaj u gin jest pęcherzyk ale bez zarodka, ciąża 4 tyg. Myślę że jesteś przewrażliwiona, łykaj kwas foliowy a do gin idz w przyszłym tyg. Myśl pozytywnie

Gość upupupuppupupu
ja zrobiłam test w pon, 3dni po spodziewanej @, od razu z krwi i pozytyw, u lekarza byłam w środę, bo bolał mnie dość mocno brzuch, na razie nic nie było widać, ale nie plamię, nie mam skurczy, temp. nadal podwyższona, więc chyba nadal jest ok, wizytę kolejną mam 9listopada, też czekam z niecierpliwością, bardziej boję się pozamacicznej....nie wiem skąd ciężarnym biorą się takie głupie myśli, zamiast wierzyć, że będzie dobrze, to większość kobiet, które znam przeraża strach o poronieniu, ciąży pozamacicznej, chorym dziecku itp....fuck! nie chcę o tym myśleć, nie nakręcam się, ale i tak to nie daje mi spokoju....

Gość hahahahaha999
ja od razu wiedzialam ze jestem w ciazy :) Bez testow bo ja wiem kiedy mam jajeczkowanie a kiedy bez zabezpieczenia to robie :)

Gość zaniepokojona 30stka
ja zrobilam test na ok tydz przed terminem i dwie grube krechy balam sie okropnie ze przyjdzie okres ale niepotrzebnie.:)