Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

babezcki w kropeczki

Przyznam się wam do czegos

Polecane posty

Te wszystkie tematy o mnie sam zakładam, mam spierdolone życie, istnienie tutaj jakoś mnie dowartościowuje. Kilka osób zauważyło, że jestem czuły na kobiety w ciązy i jestem przeciwnikiem aborcji. Macie rację, moja kobieta usunęła ciążę i odeszła. Mam uraz. Nie chciałem niczyjej krzywdy, bluzgałem bo mi źle! Przepraszam

Gość ej to przecież
wszyscy wiedzom

Gość ej to przecież
to psychol, te babeczki czy jak on tam pisze z TWOREK

Gość ZARAZSPRAWDZĘ
ALE MOŻE TAK, W TWORKACH MOŻNA MIEC LAPTOPY

Poziom tych prowokacji powoli sięga dna. Cieszy mnie wasza zawiść. Tyle potraficie, ruskimi metodami jeździć po człowieku, któremu nie jesteście w stanie dorównać intelektualnie. Bo gówno zawsze ciągnie w dół. Jak w życiu.

o w mordę, tvn i wyborcza powiadasz? A napisz, kupiłeś już gazetę polską i nasz dziennik? Jak tam?

Gość milivanilii
Tyle potraficie, ruskimi metodami jeździć po człowieku, któremu nie jesteście w stanie dorównać intelektualnie dorównać w rzucaniu prostackich wyzwisk faktycznie trudno będzie takiego jeszcze tu nie było jak zajrzałam tu pierwszy raz po wakacjach to nie sposób było nie dostrzec jaka "osobistość" nam się pojawiła, z wielkim mniemaniem o sobie i z obejściem karczemnego żulika