Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okotie

Jak kobieta nie jest dziewicą to nie ma u mnie szans

Polecane posty

Gość do autora - a wdowe?
?

Gość Chciałabym w koncu poznac...
Jak to po co- zeby zrobic lasce dziecko, miec ugotowany obiad, zrobione pranie, potomka i bzykanie co noc. Jeden chuj, liczy sie milosc- a nie to czy seks jest przed slubem czy po. Nic nie wiesz o zyciu. Szukaj swojej dziewicy, a pozniej pilnuj, by nie chciala sie przekonac jak to jest byc z innym.

hahahah tak nie dostalam rozgrzeszenia :), teraz to ty bzdury piszesz -proponuje wizyte u ksiedza to sie sam/sama dowiesz, Przez cale zycie spalam z jednym mezczyzna moim mezem, ale ze mnie kurwiszcze!!!!

doneczka LoOoOsEr nie jest to odpowiedz na moje pytanie. Nie jest to u Ciebie problem wiary bo seks z narzeczonym nie jest grzechem. Myslalam ze jestes osoboa z jakimis zasadani i umiejtnosciami wytlumaczenia jest w swoj wlasny racjonalny sposob, a Ty jestes spatrzony i monotematyczny. Dzieki za odpowiedz i bez odbioru bo ja lubie ciekawe osoby gotowe na dyskusje a nie odpo nie bo nie :/ Nie jest to tylko problem wiary, ale i problem logicznego myślenia. Sex przed ślubem jest moim zdaniem nieuzasadnionym ryzykiem, którego nie opłaca się podejmować. Sex taki grozi tym, że rozstaniesz sie ze swoim partnerem i juz nie bedziesz mogla by dla tego jedynego tą jedyną. A jakie są plusy seksu przed ślubem? Bo ja takich nie widzę.

a tak z innej beczki to rozumiem ze jestes sam? a jak to wyglada na pierwszej randce pytasz kobiete o seks historie? tak z ciekawosci pytam

Gość jebałpies kościółkatolicki
zasrane pedały

Tak, jestem sam. Na randki teraz nie chodzę, powiedzmy że w życiu byłem na dwóch spotkaniach z dziewczynami, ale od początku traktowałem je raczej jako koleżanki. O jednej nie wiedziałem czy jest dziewicą, druga mi napisała (bo poznalismy sie przez internet) że miala jednego stalego chłopaka z którym uprawiala sex po 2 latach bycia razem. Do dzisiaj mam z nia kontakt mailowy, ale nigdy nie próbowałem z nia byc, m.in przez to że już uprawiała sex. Ja im sie wyraznie podobałem.

Nie mam po prostu pieniędzy. Gdybym miał, to bym intensywniej szukał dziewczyny. Ale i tak zdarza się, że poznaję dziewczyny w internecie, ale mi te, które do mnie piszą, nie pasują za bardzo pod względem wyglądu. Mam 27 lat.

acha czyli uwazasz ze oprocz tego ze wszystkie sie puszczaja to jeszcze sa materlistkami? a masz jakies pasje?

Nie o to mi chodzi. Nie mam pieniędzy na założenie rodziny. Czytam, interesuje sie sportem, historią, polityką.

a jakies kolezanki macie? czy np macie , ale ze one juz sex uprawialy to nie zasluguja na szacunek? troche strata czasu moim zdaniem, ale nie oceniam, bo zycie potrafi nas mega zaskoczyc.

O życiu. Piszę co robię, co widziałem, one pisza co u nich, w pracy, na uczelni. Jedną to poznałem na katolickim portalu randkowym, napisała do mnie. Teraz jest we Francji, dzieci uczy. To pisaliśmy troche o polityce przed wyborami, wczoraj troche o Francji, bo tez tam byłem. Ona sie interesuje polityka. Czasem takie też się trafiają, ale jest ich mało.

jak nie ma o czym z nimi gadac? ja nieskromnie napisze, ze jestem osoba wyksztalcona i interesuje sie czyms wiecej niz plotki i seriale choc i te lubie ;) zmiencie podejscie, z drugiej strony skoro brakuje wam tematu na rozmowy z dziewczynami to moze wymagacie za duzo, a sami soba niewiele reprezentujecie co?

Gość do doneczka
a nie bierzesz pod uwage ze prawiczkowi moze byc ciezko o dziewice?

sluchajcie ale TU jest inny problem, nie zadnego dziewictwa, tylko waszego braku powodzenia, dojrzalosci, mniemania o sobie ! Marudzenie ze nie mam auta, kasy, pracy tak na to kobiety nie leca, ze tak napisze :) ale mezczyzna ktory zna swoja wartosc i umie pokonywac problemy to to czego szukamy!!! Chcesz dziewice-wyjatkowosc , a sam dajesz z siebie cos wiecej niz czystosc seksualna???Panowie przemyscie sobie wlasne zycie i zachowanie bo problem jest w Was!

Jak sie Panowie zakochacie, to wierzcie ze inaczej spojrzycie na swiat i bedziecie chcieli byc z ta osoba bez wzgledu na wszystko:) ja podkreslam nie oceniam!!! interesuje sie ludzmi -taka mala pasja... Kazdemu z Was zycze znalezienia odpowiedniej parntnerki i stworzenia zdrowego zwiazku.

Mnie nurtuje taka sprawa. Czy autor po każdym seksie szuka nowej dziewicy? Bo przy kolejnym zbliżeniu już nią nie będzie czyli u autora wątku nie ma szans.

Jak sie Panowie zakochacie, to wierzcie ze inaczej spojrzycie na swiat i bedziecie chcieli byc z ta osoba bez wzgledu na wszystko Mylisz się, nie byłbym z taką nawet jak będzie cudem świata.

Gość do doneczka
a jak ktos marzy o dziewicy?

Gość wet
looser, życzę Ci prawdziwej, nieskończenie czystej miłości ale na zawsze...nieszczęśliwej.

Jak się cywilizacja rozkłada i wchodzi demoralizacja, to cywilizacja upada. Tak było w starożytnej Grecji, Rzymie i pewnie teraz też tak będzie. Normalne. Zaleją nas arabowie, czarni, wykupią Chińczycy, Hindusi.

Mam inne zdanie w tym temacie i przekonywac do swoich racji nie bede, jednakze zycze powodzenia a ja tym czasem ide szykowac sie na impreze :)

Chodziło mi ogólnie o Europę, USA. Chociaż tamtych to Meksykanie zalewają. W ogóle to najszybciej dziś rozwijają się Chiny, Indie, Brazylia, Meksyk, Turcja. Czyli kraje gdzie się rządzi twardą ręką, jeszcze niedawno była bieda, lub jest dosyć mocna religijność. Ale nie sądzę, że jakaś cywilizacja będzie rządzić na dłużej. Przy tej technice jaka jest chyba musi być demoralizacja i brak ideowości. Nie widzę tu jakiegoś wyjścia. Chyba 3 wojna światowa, jakaś potężna broń i wracamy do dinozaurów i neandertalczyków. I od nowa.

sluchajcie ja sie nie usprawiedliwiam moj maz mial dziewice ;P jestesmy razem 14 lat i jest moim jedynym kochankiem a ja jego jedyna kochanka :) wiec wiem ze sie wszystko da:) pozdrawiam