Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guktgfckfgk

jak się robi zastrzyk???

Polecane posty

Gość guktgfckfgk

w pośladek? muszę sobie sama zrobić a nie wiem jak:(

Gość guktgfckfgk
mam strzykawke i igłe musze zrobic zastrzyk 5ml witaminy b6 w posladek. boję się

Gość fasfasfasf
Najpierw wbijasz igłę naprężasz na maksa pośladek wstrzykujesz OD cała filozofia :P

Gość fjyk
popros kogos najlepiej. a jak nie mozesz to tak jak ktos wyzej napisal napnij reka skore i wbij igle wolno i wolno wstrzykuj co tam masz i wolno wyjmuj. o ile dasz rade robic wszytko wolno, bez nerwow. no i nie musisz celowac centralnie w srodek poslada, bo nawet bedzie cie bolalo jak bedziesz siadala, bo bedziesz pewnie miala taki jakby siniak. tak troszke wyzej mozesz celowac.

tylko ich nie napinaj najgorsza rzecz jaka bys zrobił/a musza byc rozluznione jak jeszcze nie zrobiles/as to słuze rada robie je codziennie

Gość fasfasfasf
Nie słuchaj angelcandevil bo to jakaś heretyczka która maltretuje pacjentów, zastrzyki tylko na napięty tyłek :P

Gość guktgfckfgk
dlaczego napreżyc? to przeciez igła cię zej wchodzi. nie lepoej jak są rozluznione?

Gość guktgfckfgk
sory za literówki.w przychodni jak mi robią zastrzyk to zawsze siedze na krzesle. nic m nie każa napinać

Gość fsadfasfasf
guktgfckfgk sory za literówki.w przychodni jak mi robią zastrzyk to zawsze siedze na krzesle. nic m nie każa napinać Bo jak siedzi się na krześle to pośladek sam się napina w odpowiedni sposób do zastrzyku- dlatego robią Ci go na krześle.

Witam "guktgfckfgk" mam pytanie skąd masz ten zastrzyk B6 i czy zrobiłeś go sobie sam oraz czy boli taki zastrzyk odpisz.