Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leonardoleonardo

Zemściłem się na niej!!!!

Polecane posty

Gość leonardoleonardo

http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4998236 zemsciłem sie na niej ostatecznie. Wszystkim naszym wspólnym znajomym opowiedziałem, że ona leciała na mnie nieprzytomnie, ja odrzuciłem jej względy i dlatego ona sie obraziła, bo jest jej głupio! i ona wyszła na babe bez klasy!

Gość zemściłeś się na niej
ale z siebie głupka zrobiłeś ona zachowuje się honorowo, a ty rzygasz nienawiscią OJ, porąbało cię

Gość leonardoleonardo
a z czym ona sie zachowuje honorowo? z czym? z tym, że sie do mnie nie odzywa???

Dzidza się zezłościła na niedoblom kolezankę, cio? Dzidzia tupnęła nózkom i pokazała systkim, ze kolezanka jest oklopna a dzidzia cacy :D Jesteś głąb.

Gość Misia Bea Misia Kasia ...
Sam w poprzednim temacie napisałeś , że tylko lekko się posprzeczaliście...Kłamstwo ma krótkie nogi , wyjdziesz na idiotę w towarzystwie i tyle z twojej zemsty .

Gość Emilka lalalala :)
Oooo teraz to sobie tylko pogorszyłeś. Może niedługo wszystko by wróciło do normy, a teraz gwaratuję Ci, że ona nie będzie chciała Cię znać :) taka wielka koleżanka dla Ciebie a takie gówno jej koło dupy zrobiłeś, wstyd. Już się nie dziwię, że nie chce mieć z Tobą nic wspólnego

Gość leonardoleonardo
zawsze była ę ą, bułkę przez bibułkę, wielka dama- to teraz niech ma. nawet przekląc przy niej nie wolno było.

Gość pseudonima
" Wszystkim naszym wspólnym znajomym opowiedziałem, że ona leciała na mnie nieprzytomnie, ja odrzuciłem jej względy i dlatego ona sie obraziła, bo jest jej głupio! " ja sie wcale nie dziwie ze laska potraktował cie chlodno i zerwała kontakt ...z takim kolesiem jak ty nie idzie sie dogadac... a teraz tylko ją utwerdziłes w przekonaniu ze słusznie zrobila :)