Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gulaa Gulaa

Czy są jeszcze tacy mężczyźni?

Polecane posty

Gość Kulon
Mój mężczyzna zaraził mnie wieloma pasjami, których sama bym nie ruszyła...ja jego też, i to jest piękne :)

Gość dygresant
Większość jest co prawda oczytana, zna się na polityce, jeśli nie głosowali na knp to nie mają pojęcia o polityce

Gość Malum
Nawet gdyby taki Ci się trafił to bys go zanudziła. Bo nie wierze że to co wymieniłas byś chciała u faceta znaleźć - masz sama.

Gość dygresant
skończyłam filmoznastwo kiedyś i miałam na roku zaj**istych facetów, mój facet skończył architekturę i też miał super rok - zarówno babki jak i facetów, to o co chodzi? To zależy od uczelni może...jaka uczelnia, tacy ludzie na uczelniach z wysokim poziomem są sami tacy nadający się tylko i wyłącznie do nauki cioty bez osobowości

Gość Gulaa Gulaa
Nigdzie nie napisałam o tym, że jestem za tym, żeby facet pił lub ćpał, więc daruj sobie kolego takie schematyczne myślenie. Indywidualista bowiem to dla mnie ktoś, kto ma zasady i nie ulega wpływom otoczenia, gdyż sam wie, co dla niego dobre.

Gość Kulon
Ja skończyłam architekturę i szczerze mówiąc, wielu ludzi tam było przeraźliwie nudnych. A część z nich to banda snobów nie ukrywająca, że studiują głównie dlatego, że ten kierunek jest taki prestiżowy...

Gość Gulaa Gulaa
Dokładnie. Wzajemne motywowanie do wspólnych działań, przemycanie swoich fascynacji, ciągłe poznawanie, a równocześnie odrębny świat u każdego z nas - to jest niesamowite w związkach.

Gość Gulaa Gulaa
Ja akurat studiuję historię, chociaż pod względem zainteresowań bliżej mi do studentki kulturoznawstwa lub jakiegoś kierunku artystycznego. Tak samo jest z ludźmi. Lepiej dogaduję się z ludźmi z wyżej wymienionych kierunków, ponieważ studenci historii są strasznie upolitycznieni i przez to też irytujący.

Gość Kulon
Ja niestety wśród "artystów" odkryłam tylu snobów i pozerów, że autentycznie unikam tej grupy społecznej ;) sama maluję, rysuję i projektuję, ale utrzymuję stały kontakt z niewieloma ludźmi zajmującymi się sztuką. Zwłaszcza studenci ASP (czy jak to się teraz zwie?) są okrutnie zblazowani..

Gość Kulon
zbereznik - to zachowam dla siebie, mam obsesję na tle prywatności ;)

Gość Gulaa Gulaa
Tak w ogóle to po licencjacie planuję się przenieść na inny kierunek, zapewne na kulturoznawstwo. Niemniej chciałabym już teraz poznać kogoś ciekawego.

Gość mikiMo
na uczelniach z wysokim poziomem są sami tacy nadający się tylko i wyłącznie do nauki cioty bez osobowości - sami tacy, oj dygresant poleciałeś. Mnie chodziło o to, że wszędzie i na uczelniach i nie tylko są ludzie ciekawi i ludzie nudni...

Gość Kulon
Spoko, rozumiem ;) po prostu świat jest mały i mimo wszystko ktoś mógłby mnie skojarzyć ;) a Ty co studiowałeś?

Gość Kulon
Aha :) pracujesz w zawodzie?

robie sobie uprawnienia, a przy okazji zalozylem wlasna firme. taka ciekawostke ci powiem, ze lepiej robic samemu projekty we wlasnej firmie i dawac do podpisu zatrudnionemy w tejze firmie na 1/36 etatu projektantowi niz isc do kogos i za grosze pracowac. choc troche pracuje tez u konkurencji... lubie po prostu po budowach z kaskiem chodzic... ;) z reszta zajmuje sie tez bankowoscia... ;) hahah ;)

Gość Gulaa Gulaa
Oczywiście, masz rację. Ja też znam takie przypadki i jak tylko wyczuję coś nienaturalnego w ich stylu bycia, uciekam. Sama też maluję, rysuję, projektuję ubrania i biżuterię, piszę w różnych formach, a w przyszłości planuję się zająć fotografią, ale nie nazwałabym siebie artystką. Jest to po prostu pewna odskocznia od rzeczywistości, choć też nie ukrywam, że chciałabym się dalej rozwijać w tym kierunku.

Gość Kulon
Ja na razie pracuję jako grafik...ale niezbyt to lubię. Uprawnień nie mam, pracowałam tylko przez jedne wakacje w biurze projektowym i tak naprawdę jestem bez doświadczenia. :(