Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce być anią

Jestem ofiarą durnej mody na imiona

Polecane posty

Gość chce być anią

Moją matkę opanowała durna moda na imiona i dała mi na imię Klaudia. Nie znosze tego imienia, jest takie wieśniackie i nie można go zmiękczyć. Od kilku lat wszyscy zwracają sie do mnie po prostu Aniu. To takie ładne imię. Proste i klasyczne. Wszysycy w domu i znajomi tak właśnie do mnie się zwracaja. Ale teraz jestem na studiach i znów jestem Klaudią. Ciężko mi od nowa wszystkim tłumaczyć, aby mówili do mnie inaczej. Nawet czasem nie słyszę, że ktoś do mnie cos mówi bo zwraca się imieniem Klaudia.

Gość adfafasfaf
Klałdusia ;) Super imię, sto razy lepsze niż Anka.

Gość chce być anią
Więc mamy zastanówcie się tysiąc razy czy nadając imię dziecku nie robicie mu krzywdy.

Gość jgihrjgfgvvse
no klaudia to niestety brzydkie imie tak samo jak anka

Gość taaaaaaaaa dlatego kuźwa
mam nazwać dziecko ania albo inna kasia?

Gość a wyobrazasz sobie np. dla
na klaudie mowia DUSIA

Gość klaustrofobia
lwpiej ania, asia, kasia niz jesica, nicola oliwka hheh

Gość mruffkavmala
i tak masz szczęście. Pewna pretensjonalna pinda nazwała swoje dzieci Koko i Amber. Imiona jakie jak Valeria (przez V) Victor, Paulette nadaje dzieciom zazwyczaj największe dziadostwo.W polsce naturalnie. Nieźle brzmi zwłaszcza w połączeniu jak (oryginalne!!) Wolfgang Amadeusz Kopyciok!!!!! :D

Gość Anielica19
Brzydkie imię

Gość chce być anią
Dla mnie jest straszne. Inne mają kompleksy na punkcie nóg, ud, brzucha, piegów a ja mam na punkcie imienia. Moja matka widzi jaki popełniła bład i moja młodsza o 10 lat siostra ma już normalne imię Joanna. I jest Asia, Joasia, Asieńka, takie naturalne. A ja mam takie głupie imię, które nijak nie pasuje do nazwiska. A Anna pasuje do każdego. Nie ma ładniejszego imienia.

Gość jgihrjgfgvvse
amber bardzo ładnie

Gość ja tez mam tak na imie
mam prawie 27 lat i tez nie lubilam swojego imienia ...juz lubie...a moze raczej nie mam wyboru ale nie lubilam bo cala podstawowke nazywali mnie claudia Shiffer...;/ ale teraz...hm...imie jak kazde inne...Droga Klaudio ciesz sie ze nie ejstes Honorata, Kazia czy Helenka zawsze moglo byc gorzej:)

Gość chce być anią
To, że wam się podoba nie oznacza, że inni sa z tego zadowoleni. Jak teraz słysze te nikole, oliwki i nne dziadostwa to tylko współczuje tym dzieciom.

Gość ja tez mam tak na imie
tajemniczy dla Ciebie ladne dla mnie juz niekoniecznie

Gość klaustrofobia
albo julja!!!!!!!!!!!!kurwa co druga julka.liss siedaza na tych zwolnieniach i nawet nic nie potrafia wymyslec. ostatnio patologiczna matka w autobusie zwracała sie do dziecka Szarlottta:) mylałam z epadne

Gość ja też jestem ofiarą
mody na imiona. Mam na imię Natalia i uważam, że to super imię i nie chciałabym go za nic zmienić.

Gość szuru buru
A jak wam się podoba imię Konstancja ? :d

Gość a co mi tam!
wolałbym Twoje Klaudia niż moje Kaśka, jak kogos nie znam to w ciemno strzelam, że jakas dziewczyna ma na imie kaska i rzadko sie myle:] klaudia nie jest piękne, ale na pewno lepsze od kaski, aski, anki

Gość W Polsce
Powinno się dawać Słowianskie imiona Dzieciom. Mam takie i jestem Dumny z tego :)

Gość rfdcx44
głupia prowokacja i tyle,zazdościsz durna babo że dzieci twoich znajomych mają niepospolite imona?

Gość In lof łith pśp
Najgorsze imiona to Marzena, Bozena Grazyna :o jak tak sie ktoś nazywa to ma na starcie przejebane :o

Gość adamasamay
ja mam na imię Natalia i podoba mi się to imię. Moja siostra ma Janina, haha. Jedyna osoba o takim imieniu w całej szkole, masakra :D btw. Klaudia to jest bardzo ładne imię. Mogą do ciebie mówic duśka, dusia itp.

Gość 379237
A ja mam na imie Konstancja, i wcale mi to nie przeszkadza. :)