Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moja wspaniala trojeczka

Mama prosi o pomoc w podreperowaniu domowego budzetu ...

Polecane posty

Witajcie mamy. Czy ktora z was ma jakis sposob na dorobienie do domowego budzetu droga internetowa? Jakies ankiety czy cos w tym stylu, niejednokrotnie o nich czytalam, czy mozna na tym rzeczywiscie zarobic? Nie interesuje mnie doladowanie telefonu ale realna gotowka, chocby drobna....... Prosze podzielcie sie swoimi sposobami, moze jakies linki do fajnych stron...... Bardzo bylabym wdzieczna.

Gość na tym raczej duzo nie
zarobisz jakies marne grosze to wszystko sa obiecanki cacanki jakby bylo tak kolorowo to kazdy by siedzial przed kompem i zarabial

Mnie interesuja nawet drobne grosze, w koncu kiedys sie uzbiera sumka. I tak nie spie po nocach tylko siedze przy kompie to moglabym jakos spozytkowac ten czas na dorabianie.......

jest jakis chetny pan?

Interesuje mnie zarabianie przez internet typu klikanie w linki czy wypelnianie ankiet, dziekuje pozdrawiam...... Poprzedni wpis to podszyw

Gość Jak masz latwość pisania
to możesz coś spróbować wyhaczyć na stronie zleceniaprzeznet. Ja tam byłam przez może tydzień i się załapałam na pisanie tekstów. Kokosy to to nie są, ale też praca w sumie żadna. 200 zł miesięcznie, to tak średnio ze średnim zaangażowaniem.

Gość Jak masz latwość pisania
W ogóle tam są fajne oferty niektóre, tylko trzeba czatować, żeby się zgłosić pierwszemu i nie na aukcje, tylko pod aukcjami są propozycje współpracy, bo tam możesz od razu do danej firmy się zgłosić, ja najczęściej piszę, że jestem zainteresowana, wszystko do ustalenia i gadu.

Możesz zarejestrowac się na TOLUNA. Wypełniasz i tworzysz ankiety i opinie. Zbierasz punkty które wymieniasz na bon do smyka lub przelew na kwotę 50 zł. Ja jestem mało aktywnym użytkownikiem, ale już jeden bon do smyka dostałam.