Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milten

Szpilki+legginsy+tunika - polki oklepane?

Polecane posty

Widzicie wychodząc na miasto chociaż jedną młodą dziewczyne/kobietą ubraną inaczej? To z wygody czy z kompletnego braku wyczucia? Panie chyba zapomniały ze legginsy zostaly zapoczątkowane w strojach prostytutek.... Mój wykładowca ostatnio zniszczył; "Panowie ja wam wspolczuje. W moich czasach kobiety się stroily, kazda była inna, a teraz wszystkie w tych kalesonach..." my walnęlismy smiechem a dziewczyny spalone;d

Gość Raisenna
i racje mial wykladowca... dzis kazda chce byc na sile seksowna...i mysla ze wlasnie w taki sposob cel osiagaja...szkoda ze w tej calej dosadnosci prawdziwego seksapilu tak naprawde brak..

Tak, widzę. Siebie. Nigdy nie wyszłabym z domu w tunice i legginsach, bo traktuje je jak kalesony albo bardzo grube rajstopy i nie noszę w takich zestawieniach.

Gość blackvelvet656
jeansowa spódniczka+czarne leginsy=lans :classic_cool:

Gość blackvelvet656
wiem, ze wiocha, ale przyznam ze 2 lata temu zdarzyło mi się tak popierdalać :O ubolewam bardzo z tego powodu

Gość Raisenna
Milten...odbiegajac od tematu.. widzac na ulicy wysoka, szczupla dziewczyne eksponujaca jedrne posladki w legginsach, kazdy facet odwraca glowe... tak juz niestety jest... i jakkolwiek by nie marudzic teraz na temat tego ubioru- to dziewczyna w jakims sensie swoj cel osiaga...

Gość wyrwichrust
do śmietnika możesz tak pójść aby śmieci wywalić ale tylko wieczorem a w ciągu dnia pokaż się że potrafisz wyglądać kobieco-kobieto :)

Gość Raisenna
Wyrwichrust- czy to do mnie? bo jesli tak, tos sie przeliczyl...nie smigam w legginsach.......

"Milten...odbiegajac od tematu.. widzac na ulicy wysoka, szczupla dziewczyne eksponujaca jedrne posladki w legginsach, kazdy facet odwraca glowe... tak juz niestety jest... i jakkolwiek by nie marudzic teraz na temat tego ubioru- to dziewczyna w jakims sensie swoj cel osiaga..." a ja nie odwracam i jestem w kręgu znajomych znany jako mistrz krytyki wobec pustaków;d

Gość Raisenna
Mistrz Cietej Riposty, powiadasz?:)

no tak w pl laski sie nadal stroja DLA facetow;-)))))) w paryzu czy londynie smigaja i w pizamach;-))

Gość kldfjlas
a ja zakladam legginsy do oficerek albo sniegowcow i do tego dluzszy sweter za pupe albo tunika, kurtka skorzana albo plaszczyk jakis fajny szal/chusta i bardzo mi sie podoba:) i mam w nosie ze to oklepane

"Milten...odbiegajac od tematu.. widzac na ulicy wysoka, szczupla dziewczyne eksponujaca jedrne posladki w legginsach, kazdy facet odwraca glowe... tak juz niestety jest... i jakkolwiek by nie marudzic teraz na temat tego ubioru- to dziewczyna w jakims sensie swoj cel osiaga..." po drugie jak mozna się ślinić na widok pośladków jak się pomyśli że kobieta też załatwia grubsze potrzeby fizjologiczne... ochyda.

Gość Jedna juz zna moj pesudonim
Oj zazdros czuje ze ktos moze sie tak ubierac;-)ja mam wzrostu 160+11cm szpilki waze 48 i mam wszystko jedrne bo cwicze i to fakt ze faceci sie ogladaja a w szkole to owijam sobie facetow wokol palca nawet zonatych i slysze tylko duzo kaplementow ale ty swietnie wygladasz cudo natura mi dala urode i figure;-)

Gość wyrwichrust
na widok kobiety w kalesonach mam jednak wyrazy wymiotne, w kalesonach nawet kobiety nie przypomina, raczej nadaje się jako strach na polu

Gość Raisenna
160cm...nie wiem czy taka cudna figure, niska jestes

Gość hfkhwrikwrrgw
Oklepane? Śmieszne? w jakim mieście? Bo nie u mnie!!! Ja nie noszę takich zestawów, bo jestem typem sportowca i liczy się dla mnie wygoda, ale moja najlepsza koleżanka i ogólnie znajome, właśnie tak chadzają. Dwie z nich mają mega figury! I oczywiście najczęściej ten zestaw a kolesie wzdychają do nich, że głowa mała! I nie! Nie dlatego, że wyglądają na łatwe, patrzą jakie są seksowne i nieosiągalne. Więc, jeżeli robią to by być pożądanymi, to efekt jest! A tak na marginesie, nie mam ani jednego kumpla, któremu nie podobałaby się dziewczyna na obcasach i w leginsach podkreślających pupę i opinających uda

fakt ze faceci sie ogladaja a w szkole to owijam sobie facetow wokol palca nawet zonatych i slysze tylko duzo kaplementow i co? daje ci to poczucie wartosci? po 2: jesteś pustakiem bo pisze sie KOMPLEMENTÓW

Gość hfkhwrikwrrgw
hfkhwrikwrrgw, nie, z Poznania:) a czemu pytasz?

Gość Afhtjb
Ja się nie wstydzę, że tak chodzę, choć to rzeczywiście oklepane. Jestem tęższa i tak się czuję lepiej. Jakoś lżej. I wyglądam zdecydowanie szczuplej. Tylko, że zamiast szpiletk noszę glany. Albo kozaki. Ale nie takie ''seksi'' tylko wygodne. Ładna tunika, czy sweterek i jest OK. Jak mam kozaki to nawet marynarka, jak jest dłuższa tunika. I się czuję dobrze. Jest mi dużo bardziej wygodnie niż w jeansach. Spódniczki noszę, ale latem teraz nie, bo nienawidzę rajstop. Więc leginsy spoko

Gość Durna Kobieta jestem
Niestety mam chlopaka ktory jest bardzo zazdrosny i zbytnio nigdzie mnie nie puszcza:-(ale jak wychodze najczesniej na weekendach do szkoly to np ubieram leginsy obcisla tunike z dekoltem szpilki od 9 do 12cm i teraz kurtke typu skurzana ma futerko wokol szyji albo wysokie szpilki obcisle slodnie bluzke z dekoltem i na to sweterek z guzikami nie zapinam no moze czasem albo sweter z dekoltem bez guzikow i powiem tak uwielbiam sie stroic i patrzec jak ogladaja sie za mna i prawia mi kaplementy i w ogole

Gość wyrwichrust
no tak, w Białymstoku być może kobiety zakładają kalesony pod spodniami ze względu na zimno ale przecież producenci produkują dla kobiet bardzo grube rajstopy pod spódnice, więc czy naprawdę warto się męczyć w tych kalesonach ?

Gość dsddasadsa
Polki się pisze z dużej litery autorze! :)

160cm +11 cm daje 171;-) a jakbym wygladala np170+11 to juz nie nie nie. a przy wzroscie 160 waga 47 48 jest idealan

Gość dsddasadsa
A ja właśnie sobie siedzę w pracy w leginsach- tylko takich troszkę grubszych, przypominających spodnie z kieszonkami na tyłku. Mam białą firmową koszulkę i marynarkę i czuję się w tym fajnie i wygodnie. Nawet słyszę komplementy na temat moich nóg, choć śmigam w butach na płaskim obcasie, bo wysoka jestem i szpilek nie lubię.

Gość Afhtjb
Ja mam takie fajne zimowe leginsy... Grube i ciepłe. Rajstop nienawidzę. Faceci tu najwięcej marudzicie, to może założcie jutro obcicłe(nie luźnie, tylko tak jak my) rajstopy i wytrzymajcie w nich calutki dzień.

Gość Jedna zna moj pseudonim
Ja smigam w leginsach cienkich z dziura na szpilke inni mowi na stope wiecie pewnie o jakie mi chodzi i tylko czarne

Ja smigam w leginsach cienkich z dziura na szpilke inni mowi na stope wiecie pewnie o jakie mi chodzi i tylko czarne