Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parszywa palaczka :(((((((

uwielbiam palic papierosy, nie potrafie rzucic

Polecane posty

spotykam kobiety z szara cera, zoltymi zebami i za nic nie potrafie zmotywowac sie do rzucenia lubie to :(

probowalam, chyba wszystkiego chyba nie rzuce nigdy

Gość dzis czerwona
a może spróbuj Tabexu?

nie pomaga nic a nic bo ja lubie palic rzygac mi sie chce zwalczam to byle poczuc ten smak

ja mam tak samo, chce rzucic palenie , mam dosc samej siebie za to ,ze pale (duzooo). Dosc smrodu i zlego samopoczucia, ale i tak zawsze pale, nawet jak jestem chora. Ma ktos jakis sposob, taki bezbolesny..?

Gość lkjngvrokign
a ja pale bo lubie...

tajemniczy --- zawsze jakas menda paląca się przytafi, matko znowu nie spie, 3 noc

Gość niepowylamywany
przeprowadz sie do Niemiec , tutaj przecietnie paczka kosztuje 5-6 eu i jak zaplacisz codziennie za taka paczke te 20-25 zl to bez niczyjej pomocy sama rzucisz palenie...pozdro

Gość ammmmml
ja pale 2-4 na dzien wiec malo, ale pale wieczorami.nie rzuce bo ne potrafie

Gość zasłona z cienia
Może pooglądaj sobie zdjęcia płuc wielolletnich palaczy z internetu, może to pomoże? Może bedzie Ci łatwiej, a ponadto - może jakiś plaster antynikotynowy?

no właśnie to jest nałóg ! także bym rzuciła ,ale wiecie co znam grono ludzi ,którzy uwolnili się od petów i po jakimś czasie zaczęli chorować , na poważne choroby tak sobie myślę chyba nie będę rzucać

Gość ptasiek nastroszony
ja też, uwielbiam, i mam na tyle silną wolę , że trwam w postanowieniu , że będę palił

Gość dfgbhnjmk,.
Nie palę już 821 dni (+ 17g56m21s). Ilość niewypalonych papierosów: 9860. Będę żyć dłużej o 75 dni (+ 07g50m39s)! Zaoszczędzone pieniądze: 3944,38 zł! Paliłam 11 lat. Rzucałam tysiące razy. Udało się zwyczajnie, z dnia na dzień. Również uwialbiałam palić. Nie wyobrażałam sobie życia bez buszka :D Rzuciłam i już! Nie chciałam palić. Teraz wydaje mi się to strasznie proste ale przez kilka lat sama próbowałam. Używałam gum, tabletek, plastrów. Najlepsze efekty dawały plastry, ale jak tylko odkleiłam znów miałam ochotę zapalić a podczas przyklejania potężna dawka nikotyny powodowała, że słabłam i rzygałam na samą myśl o papierosie. Czułam się jakbym wypaliła paczkę w godzinę. Ale odklejałam plaster i znów chciałam palić. Wreszcie pomyślałam, że po co mi to? Pieniądze wrzucałam do słoika zamiast do kasy sklepu z papierosami. Nazbierałam sporą sumkę i chodziłam do kosmetyczki, fryzjera, odbudowałam zniszczoną skórę, paznokcie, włosy. Teraz z dumą mówię "NIE PALĘ" :):):):)

Gość nikotynka martynka
Ja popalam od 3 lat i sie nie uzalezniłam ;) zapalić jedna fajke na 3 miesiace i 3 fajki wciagu dnia i jest tak samo.

Gość nikotynka martynka
moge zapalic*

Gość jestescie niewolnikami
własnych ciał