Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eh zycie

Nierozumie kobiet choc jestem kobieta

Polecane posty

Gość Eh zycie

Dlaczego kobiety maja pretensje do innych kobiet ze sa ladne i umia sie swietnie ubrac wygladac wystrzalo i ich gnoja a tak naprawde im zazdroszcza eh nie rozumie tego kazdy ma prawo ubierac jak chce i wygladac bombowo

Gość lkjngvrokign
ja nie potrafie sie wystrzalowo ubrac nie maluje sie i zazdroszcze dziewczyna ktore to potrafia ale ich nie gnoje.... ja poprostu nie mam do tego smykalki

Gość to zalezy co sie rozumie przez
slowo wystrzalowo? Kiedys wydawaloby mi sie ok, ale teraz kojarzy mi sie z kurestwem i tandeta. Moze kurestwem to za duzo powiedziane , ale brakiem elegancji . Teraz podobaja mi sie cuchy klasyczne , podoba mi sie klasyczna elegancja , ale w nowoczesnym wydaniu ,modne , a zarazem lekko stonowane ,ale nie jak dla ciotki Jozefiny :-D

Gość Autorkaa
Ja duzo slow slysze nie na miejscu od dresiarek jak wracam wieczorem z szkoly:/albo jak zona drze na meza juz sie patrz na ta mloda ku.... a ja chodze ubrana tak: szpilki wysokie11cm do tego tunika obcisla z dekoltem i teraz kurtka skorzana z futerkiem albo np spodnie obcisle szpilki wysokie bluzka z dekoltem i sweterek na guziki albo sweterek z dekoltem bez guzikow i kurteczka i to jest stroj prostytutki????

Gość Eh zycie
Ja duzo slow slysze nie na miejscu od dresiarek jak wracam wieczorem z szkoly:/albo jak zona drze na meza juz sie patrz na ta mloda ku.... a ja chodze ubrana tak: szpilki wysokie11cm do tego tunika obcisla z dekoltem i teraz kurtka skorzana z futerkiem albo np spodnie obcisle szpilki wysokie bluzka z dekoltem i sweterek na guziki albo sweterek z dekoltem bez guzikow i kurteczka i to jest stroj prostytutki????No nie wydaje mi sie chyba ze ktos niewie jak kurw... wyglada

Gość Eh zycie
tylko mini to w zime malo kiedy zakladam i kur.... ostro wymalowana a ja stawiam na delikatny makijaz

cyca i dupsko wywalisz i myslisz ze na tym polega wystrzalowy wyglad? nie, nie na tym. niektorzy zreszta maja sami w sobie klase i nawet jak sie w worek po ziemniakach odzieja to sa chodzaca elegancja. wez ty dziewczyno popatrz na naprawde dobrze ubrane laski, to zobaczysz ze te tuniczki, sriczki, miniowy i sweterki z dekoltami to nie jest klasa i ladny ubior. ale to trzeba miec klase do tego, wyczucie stylu. a nie tylko kase i ladna figure.

Gość to zalezy co sie rozumie przez
chodz ubrana tak jak tobie sie podoba :-) Najwazniejsze zebys ty sie dobrze w tym czula ,zeby ci bylo wygodnie. Nie ma cos sie przejmowac opiniami innych , bo jednemu podoba sie , a drugiemu tamto. Rzecz gustu i kazdy ma swoja racje :-) Najwazniejsze to czuc sie w tym naprawde dobrze :-)i zeby nam sie podobalo .

Gość Eh zycie
Umie dobierac wszystko zeby do siebie pasowalo a miniowek w szafie mam z 5i tyle bo malo kiedy zakladam miniowe i jak gdzies wychodze umie sie zachowac wiem gdzie jaki slow uzywac wiem gdzie moge i na co moge sobie pozwolic

Gość Eh zycie
I z toba sie zgadzam a mi wlasnie jest tak najlepiej:=)