Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eh zycie

Jestem wolontariuszka w domu dziecka

Polecane posty

Gość Eh zycie

Dzieci w domu dziecka,mowia na mnie mama i strasznie sie przytulaja

Gość Eh zycie
Na podkarpaciu bo dokladnie wole nie mowic

Gość Eh zycie
Tylko ze ja bardzo kocham dzieci :) a tymi co sie opiekuje kocham jak wlasne dzieci choc tego im nie mowie ze je kocham bo mi nie wolno ale napewno to czuja tak samo przytulac nie powinam ale przeciesz ich nie odepchne jak sie przytulaja

Gość Eh zycie
oj nie taka fajna bo dzieci zadaja pytania takie ze nie wiadomo co powiedziec i trzeba sie pilnowac :/i w mojej grupie mam chlopczyka ktory niestety nie zupelnie rozwiniety nikt mi nie powiedzial ze taki dziecko bede miala w grupie a tym bardziej jak sie zajmowac poprostu jak cos nie pojdzie po jego mysli to skacze placze wpada w histerie delikatnie i czesto probuje bic inne dzieci

Gość Eh zycie
I tez praca w domu rysowanie roznych obrazkow zeby potem rozdac pomalowaly szukanie na necie roznych zabaw uczenie sie na pamiec zab do pokazywania a ze mam 18lat chodze do liceum zaocznie to mam czas

Gość Eh zycie
I tez praca w domu rysowanie roznych obrazkow zeby potem rozdac pomalowaly szukanie na necie roznych zabaw uczenie sie na pamiec zab do pokazywania a ze mam 18lat chodze do liceum zaocznie to mam czas:)))))))

Gość Eh zycie
I tez praca w domu rysowanie roznych obrazkow zeby potem rozdac pomalowaly szukanie na necie roznych zabaw uczenie sie na pamiec zab do pokazywania a ze mam 18lat chodze do liceum zaocznie to mam czas:)))))))Ciesze sie z tego co robie

Byłem przypadkiem w DD. Gdy wychodziłem pewien chłopczyk z 6 lat wybiegł za mną, chwycił za rękę i błagalnie prosił, żebym go zabrał ze sobą... no i co byście powiedziały temu dziecku wczepionemu w was i patrzącego błagalnie? Od tamtej pory często zaglądam z ubraniami, butami i zabawkami. Ciężko powstrzymać łzy, choć chłopaki niby nie płaczą.

Gość MaMaMaMaahhaHAHAJaJa
Mam pomysl, zacznijmy od spiralowania na mocy prawa pustych matek ktore robia po 10 dzieci bez warunkow do ich wychowywania, a pozniej placzmy nad rozlanym mlekiem. Nie glubie co nie? Wiadomo ze takich dzieci szkoda ale po co o tym gadac, nigdy nie bedzie lepiej , w Afryce tez głodują. Placz i lament to nie wyjscie.

Gość Eh zycie
To jest glupota rodzicow nieodpowiedzialnych zasranych rodzicow