Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pysianiulka

moj facet to mamisynek???

Polecane posty

Gość pysianiulka

Sprawa wyglada tak. Moj chlopak (22 lata) jest na kazde zawolanie mamy. Dzwonia do siebie po kilka razy dziennie. Ostatnio kupil sobie kurtke, pokazal jej, ona stwierdzila ze cos tam jej w niej nie pasuje, polecial oddac. Nawet zamawiajac glupie skarpetki na allegro, dzwoni do niej i jej o tym mowi :) Nie dzieje sie w jego zyciu nic, o czym ona by nie wiedziala. Kaze mu zrobic liste ksiazek, ktore ona mu kupi na studia - choc zadnej nie potrzebuje, bo wszystko jest w bibliotece. Gdy moj chlopak wraca z podrozy, ona do mnie dzwoni i mowi zebym mu zrobila kawe na uczelnie, zrobila kanapki i kupila cos slodkiego. Mieszkamy razem i po prostu czasem mnie to wyprowadza z rownowagi. Powiedzialam mu o wszystkim a on sie zaczal smiac i mowi ze nie widzi nic w tym zlego. Moze to ja przesadzam? Jego mama jest dla mnie bardzo mila, nie buntuje go przeciwko mnie, wrecz przeciwnie. Ale on ma 22 lata a ona mu nadal matkuje jakby mial 5 :/

Gość lejla28
boze jaki maminsynek :O:O...na pewno nie byłabym z facetem dla którego matka jest najwazniejsza a widac ze u niego tak jest