Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdę ja wam powiem dziś

Już wam mówie skąd sie biorą problemy z zajściem w ciąze i poronienia

Polecane posty

Gość Prawdę ja wam powiem dziś

Otóż nie każdy musi być mamą To jest selekcja naturalna. Gorsze osobniki nie powinny się rozmnażać. Jest tyle dzieci do adopcji, zamiast się parzyć jak konie na siłę by tylko spłodzić potomka lepiej adoptujcie. Ludzie którzy potrafią adopotowac i pokochac dziecko to naprawde Ludzie przez duże L. ale dla was liczą sie te wasze mizerne geny, niski wzrost, tłusta cera, zezowate oczy, slabe włosy, i tak sie seksicie po dziesieciokroć stare paskudne babska jakoś piękne zdrowe nastolatki mogą zajść w ciąże za pierwszym razem.

Gość tlusta litera
dzieci adoptowane sa z serduszka a rodzone z brzuszka

Gość bolesna prawda
Prawdę ja wam powiem dziś I dlatego ty biologicznego potomstwa mieć nie będziesz.

Gość pollenna
o widzisz! Jakbym chciała adoptować dziecko i trafiłabym na takiego osobnika jak Ty to do końca życia żałowałabym tej decyzji...Ludzie przez duże L to ludzie, którzy kochają i mądrze wychowują swoje dzieci, nie istotne jest to czy biologiczne czy adoptowane. Widać po Twojej wypowiedzi żeś taką właśnie płodną nastolatką jesteś...Ile już spłodziłaś potomków?

Gość D.BillI
sam sobie przeczysz - najpierw piszesz, że gorsze osobniki nie powinny się rozmnażać, a potem, że to ludzie przez duże L (jesli adoptują) - to sie zdecyduj

Gość karolinabednarz
słuchaj mądralo! może i masz trochę racji ale pamiętaj, że natura świadomie nie obdarza niektróych chorobami z których miedzy innymy skutkiem jest niepłodnosc lub trudnosci z zajsciem! ja np. choruję na tarczycę prawdopodobnie przez czarnobyl a nie przez naturę! przez innych ludzi prawdopodbnie zostało zabrane mi zdrowie. a pomagając sobie tabletkami na tyle osiągnęłam sztuczny stan stabilizacji ze mam dziecko. Moze jakis pzrewód doktorancki otwórz na ten temat debilu!

Gość no tak zamiast mieć własne
poczęte w miłości, lepiej wziąć odrzutki spłodzone przez alkoholików i narkomanów, lub analfabetów totalnych i wychowywać jak swoje :(