Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialczynski

Co POTRAFISZ robić najlepiej?

Polecane posty

Gość mialczynski

Wpisujcie swoje największe talenty, co potrafią kafeteriusze ? zacznę od moi: - parzę świetną kawę - umiem z każdym nawiązać miłą pogawędkę - potrafię wytrzymać pod wodą przepłynięcie basenu 25m a Wy? Śmiało, chwalmy się ! :) :) :)

Gość rakioz
-potrafie połknac swoje nasienie zrobic sobie auto felatio

Gość mialczynski
to wspaniale, coś jeszcze potrafisz ?

Gość trędupęotretuar
znakomicie ponoć chrapię wiem, gdzie Wisła jest na mapie bąki puszczam nieprzytomnie lubię, gdy się mówi o mnie świetnie jeżdżę na rowerze leżeć chce mi się w plenerze telefonów nienawidzę a chwaleniem, to się brzydzę :P

Gość mialczynski
ekstra talenty i bardzo praktyczne w dzisiejszych czasch, grunt to umiec sie wyluzować! powiedziała kaczka do kucharki.

Gość re_...
Ja najlepiej i z klasą potrafię nie robić nic. Patrzę w sufit z ogromnym wdziękiem. To jest duża sztuka tak ładnie być tylko :classic_cool:

Gość re_...
Ty napisz sobie natomiast "czytałem bez zrozumienia" NIC, to jest coś co robię najlepiej, całą resztę też robię, może nieco gorzej, ale jednak...

Gość mialczynski
nie unoś sie kochanie, na nagrobkach pisze sie to , co sie robiło w życiu najlepiej a sama zeznałaś, że najlepiej robisz NIC nie ma sie co wstydzić, nie kazdy potrafi wytrzymać stan bezczynności, to tez talent ino niepraktyczny

Gość fdsfds
ja czynie dobro wchodzac ksiedzu pod sułtanne

Gość re_...
na nagrobkach pisze się przeważnie "żył..lat" Pewnie tylko tyle potrafił nieboszczyk, albo może aż tyle...

Gość mialczynski
Pewnego razu zapytano Emmanuela Josepha Sieysa, jednego z przywódców rewolucji francuskiej: Co pan robił podczas rewolucyjnego terroru? Żyłem! odrzekł.

"parze swietna kawe" mozesz jakos rozwinac jak to robisz swieta kawe w sumie rzadko pije kawe a takiej co ty robisz to chyba nie pilem no chyba ze u mojej babci :D

Gość re_...
Żyć podczas rewolucyjnego terroru a żyć często i bez potrzeby patrząc w sufit, to są moim zdaniem dwa odmienne talenty i tylko pozornie mój wymaga więcej silnej woli i samozaparcia :P

Gość mialczynski
otóż sekret tkwi w odpowiednim surowcu i sposobie jego zaparzenia ostatnio uzywam specjalnych kaw z Haiti z aromatami (IRISH, MANDEL, CHOCOLATE) ale każda ziarnista kwa z wyzszej półki nadaje sie aby uzyskać niespotykanie dobry efekt natomiast niezbędny jest kociołek do kawy, moze być garnuszek z rączką, ale najlepszy jest taki o kształcie imbryka zwężający sie ku górze. ziarna mielimy na świeżo , zalewamy wrzątkiem i parzymy około 15-20 minut.

Gość mialczynski
może po takiej mocnej gorącej kawie przypomniało by sie więcej talentów :)

Gość mialczynski
to ciekawe, mówisz o intuicji, czy robisz jakieś konkretne analizy dopasowania ?

Gość Narzekaczka !!
ja najlepiej potrafię narzekać :P

Gość mialczynski
dero, zapraszam, skraj puszczy noteckiej, bardzo przyjemne miejsce :)

Gość mialczynski
kawę do wrzątku ? musze koniecznie spróbować :)

gotować robić makijaż loda podnieść na duchu rozruszać towarzystwo dobrze szło mi chlanie i imprezowanie kłamstwo i improwiacja ocenianie innych jestem ciocia dobra rada

Gość mialczynski
zaraz nie da rady, dziś pracuję jak widać nieintensywnie, wieczorem jest mozliwe.

Gość mialczynski
narzekanie to podobno sport narodowy Polaków, ale przeciez czasem trzeba, narzekanie pomaga sie odstresować