Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość az mnie zamurowalo

widzialam jak 10-latek wsiadal za kierownice!

Polecane posty

Gość az mnie zamurowalo

Wczoraj wracalam z pracy, ide sobie i widze, ze po lewej stronie jezdni stal samochod, po stronie pasazera siedzial jakis facet, az tu nagle podbiega jakies dzieciak-na moje oko okolo 10lat i wsiada za kierownice i odjechal!!! to stalo sie tak szybko, ze az mnie zamurowalo, nie zdolalam zapamietac numeru rejestracyjnego tego samochodu, bo tak zglosilabym to na policje!jak 10latek moze prowadzic samochod?gdzie tu logika?przeciez moze zabic kogos!

Gość debili nie sieją
Na moim osiedlu widziałam to już wielokrotnie - dzieci kilkuletnie z kierownicą w rękach na kolanach kierowców, 12-14 latki przeparkowujące auto, bo starym się nie chce... Najmłodsze, jakie widziałam za kółkiem, jak wysiadło, to się okazało, że jeszcze dobrze nie chodiz!!! Ci rodzice to totalni kretyni, patologia, przecież taki dzieciak w razie nawet małej stłuczki po prostu wyleci przez szybę albo zsunie się pod nogi i uniemożliwi jakikolwiek manewr, przy tym zostanie przygnieciony.

Gość dosłownie przed chwilą
tuż obok mnie przemknęło mondeo prowadzone przez dwumiesięczny płód! :classic_cool: