Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fyftuyf

MÓJ FACET CHCE ŚLUBU, A JA MYSLE CZY TO NIE ZA SZYBKO...

Polecane posty

Gość fyftuyf

Mam 22 lata, mój facet 30. Kocham go, chcę z nim być,jestesmy razem od półtora roku. On coraz częściej mówi o ślubie. Chciałby ze mną zamieszkac,żebyśmy już sformalizowali związek... Ja nie jestem do konca przekonana, wydaje mi się ,że to za szybko... Mam studia( on chce zebym sie dalej uczyła wspiera mnie w tym itd), ale ślub planowałam tak po 25 roku zycia... Jak mu to powiedziec:(

Gość zanim bedziecie mieli dziecko
to o n juz bedzie staruszkiem buzhahahhahahahahahha a ty dziecko hahhahahahahah ah szkoda slw za smarkata jeszcze jestes

Gość ghrrrhhrr
U mnie jest praktycznie identycznie! Tylko mój facet jest o rok starszy. On również chciałby ślubu ale i też dzieci...

Gość Zielonogórzanka
a ja już bym chciala.. 25 lat na karku, moj facet nieco mlodszy ale krotko jestesmy razem

Gość fyftuyf
o dziecku tez mowi

Gość ghrrrhhrr
Jeżeli chodzi o mnie to już rozmawiałam na ten temat ze swoim facetem. Trochę posmutniał gdy się dowiedział, że mi się z tym nie spieszy. Osoby w jego wieku często już mają duże dzieci i on też tego pragnie. Boi się, że może dojść do tego, że będzie już za stary na rodzicielstwo. Mieszkamy razem i układa nam się bardzo dobrze jednak ja uważam, że 22 lata to jeszcze trochę za wcześnie na małżeństwo.

Gość fyftuyf
no właśnie, ale wiem,ze chce z nim byc, własciwie to po zrobieniu licencjata mogłabym juz za niego wyjsc czyli za rok ewetualnie

Gość ghrrrhhrr
a mieszkacie razem?

Gość fyftuyf
jeszcze nie, mamy zamiar jak zrobie licencjat

Gość lejla28
jak mu to powiedziec?..normalnie,ze planujesz wyjscie za maz za jakies 3 lata...boze ale macie problemy :O

Gość mnrh,zjsmn
możecie wyznaczyć termin ślubu za rok...ty zrobisz licencjat a on też będzie zadowolony. Ja myśle że on sie boi ze go zostawisz a on juz ma 30 na karku...

Gość ghrrrhhrr
więc myślę, że przed małżeństwem powinniście o tym pomyśleć. Mieszkając razem o wiele lepiej się poznajemy. Wiemy o swoich nawykach, wady są bardziej uwydatnione. Nic za bardzo nie ukryjemy

Gość Zielonogórzanka
hmmm nie chce Ci mącić w głowie ale przemyśl czy na pewno chcesz z nim być.. ja tak zwlekałam z moim eksem, że studia, że za młoda jestem, że nie mamy kasy na wesele itp a tak naprawdę chodziło mi o to że to nie był odpowiedni facet dla mnie.. odeszłam i się cieszę :)

Jak powiedziec? Normalnie. Branie ślubu w wieku 22lat jest idiotyczne, zresztą on też jest za młody. Macie jeszcze dużo czasu. No chyba, że Ciebie celowo zaciąży, co niestety facetom się zdarza.

Gość mnrh,zjsmn
lawendowa - w wieku 30 lat za młody...? Moja kuzynka wyszła za mąż w wieku 22 lat. Skończyła studia magisterskie,urodziła dwoje dzieci,ma w miare dobrą prace,kupili mieszkanie...chcieć to móc...;)

Gość ale pieeprzyszzz
moj facet jest ode mnie starszy 7 lat, wyszłam za niego jak miałam 24, dzisiaj mam 30 lat, mamy 2-letniego synka, jest zajebiscie, oboje mamy prace