Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady szatan

od 5 lat nie odrobiłam zadnej pracy domowej i jestem z tego dumna

Polecane posty

Gość lady szatan

dodam że chodze teraz do dobrego liceum. :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
utalentowani ludzie tak maja. mozesz zostac pisarka i to z duzym piorem. takim wiklinowym

Gość K-lemensi-a
Pewnie jeszcze skonczysz studia...bez jakiegokolwiek zaangazowania.....zostaniesz mg....a potem takie osoby zostaja lekarzami, nauczycielami, urzednikami i innymi fachowcami, ktorzy najwiecej protestuje,ze podwyzka im sie nalezy, bo oni ciezko haruja LOL...oto Polska!

Gość lady szatan
a żebyście wiedzieli ze jestem utalentowana.. i na pewno bardziej inteligentna od tych wszystkich kujonic które tylko kują, a zadnej ksiązki poza lekturami szkolnymi nie przeczytają.

Gość lady szatan
jaki? załozyłam ich kilkanascie.

znalazłam! KAFETERIA - pochwalić się wam co własnie zrobiłam? - Forum dla ... f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5005843Dajesz +1 publicznie. Cofnij Liczba postów: 2 - Liczba autorów: 2 - Ostatni post: wczoraj lady szatan. na mój telefon domowy(stacjonarny) zadzwoniła jakas baba z jakąś promocją i jak sie zapytała czy jestem zainteresowana to jej ...

Gość zmien profesje
od przyszlego roku bedziesz dupe wystawiac

Gość Wrozby tanie zapraszam!!!!
JESZCZE 3 DNI A POTEM JADE DORABIAC NA GROBACH BEDE UŻYCZAĆ MOJEJ MOCY DO OTWIERANIA GROBUF

Gość K-lemensi-a
lady szatan - a jakiez to lektury przeczytalas i jaki wplyw one mialy na Twoje wyksztalcenie?

Gość lady szatan
nie na wykształcenie bo wykształcenie to papierek tylko na rozwój intelektualny. A oto wazniejsze ksiązki które przeczytałam z własnej woli, według autorów: George Orwell: Folwark Zwierzecy Rok 1984 Karol Marks: Kapitał Fryderyk Nietsche: Tako rzecze Zaratustra Antychrzescijanin Z genealogii moralności Anton Szandor LaVey: Biblia szatana Współczesna czarownica Satanistyczne rytuały Mowa Szatana Wolter: Powiastki filozoficzne Adam Smith: Bogactwo narodów i wiele innych co nie chce mi się wymienaic.