Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 53ygr54yg54gyw4

Przez mieszkanie z matka jestem wrakiem psychicznym

Polecane posty

Gość 53ygr54yg54gyw4

mieszkam z nią sama pod 1 dachem..... odrazu zaznaczam ze nie mam gdzie pojsc, no chyba ze pod most. codziennie 24h zyje w takim stresie ze nie da sie tego opisac. schudłam, wypadają mi włosy, non stop boli żołądek, głowa - od stresu. jestem wyzywana wszytskimi wyzwiskami jakie tylko znacie CAŁY CZAS, a nawet takimi wiązankami typu : pierdolona w dupe wyjebana zakurwiała skurwysyńska szmaciuro, słowo "skurwysynu", "kurwo", "szmato", suko", "dziwko" słysze dziennie chyba ze 100 razy.tak jest odkąd pamiętam. bije mnie strasznie, czasami do krwi. w szkole złe oceny. jestem uzalezniona od alkoholu, marihuany i papierosów - to moja ucieczka od tego co na codzien przezywam. jestem bardzio ładną dziewczyną.do tego jestem kurwą, bo szukając miłosci dawałam dupy kolegom, chłopakom poniewaz myslalam ze tak zdobede ich miłosc, zreszta nikt mi nigdy nie tlumaczyl kiedy i z kim to ie robi.... w wieku 19 lat mam za soba 30 partnerów seksualnych. nie prosze o pomoc. chce tylko uswiadomic wam co takie traktowanie od malenkosci moze zrobic z drugą osobą.

Gość ptasiek nastroszony
a czy Twoja mama przezuwa za Ciebie jeszcze pokarm?

Gość 53ygr54yg54gyw4
to prowo :D

Gość LSD20
a co ma na celu twoje szczycenie sie iloscia partnerow i tym ze jestes taka piekna hahaha:D odrazu smierdzi mi to prowokacja. osoba zdruzgotana i zalamana psychicznie nie ma nawet na mysli aby pograzac swoja osobe potencjalnym pocieszycielom, piszac im ile kutachow miala w pizdzie. :P