Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklajfkla

Co zrobić z takim gościem?

Polecane posty

Gość sklajfkla

Ktoś nadgorliwy juz usunął ten temat, dobrze, ze skopiowałem jego tresć na wszelki wypadek:| 12 pazdziernika (sroda) kupiłem na allegro ksiązki, zamówiłem wysyłkę listem priorytetowym, w sumie kwota do zapłaty wyszła 45zł. Jeszcze tego samego dnia wieczorem przelałem kase. W następny poniedziałek (17 pazdziernika) napisałem sprzedawcy maila z pytaniem czy dostał kase i kiedy wysłał paczke. Nie odpisał. W czwartek 20 pazdziernika wyslałem kolejnego maila. Odpisał następnego dnia (piątek), że kasa doszła ale nie było go w domu i zaraz wyśle. W ten czwrtek (27 padziernika) napisałem koljenego maila, że ma czas do poniedziałku na zwrot kasy albo dostarczenie towaru. Dziś jest 29 a ja nie dostałem ani odpowiedzi ani paczki. Nie liczę na to, że w poniedziałek dostane paczke, kasę albo chociaz wyjasnienia. Co robić w takiej sytuacji? Nie mam zamiaru poraz kolejny sie z nim kontaktować bo ewidentnie ma to gdzieś. Opłaca sie zgłosic takiego dziada do ludzi z allegro czy raczej nic z tym nie zrobią? Dodam, że jest to mój pierwszy zakup na allegro. Gościu miał same pozytywy na koncie, a w tym tygodniu dostał kolejne trzy. Tylko ja nadal nie mam towaru ani kasy...

Gość kdhief2eifiefgie2gf
akurat od dostarczenia jest pocta, koles nie ma na nia wplywu, niech ci przesle skan dowodu nadania jesli juz,a jak nie to do allegro.

Gość sklajfkla
ale ja już nie wierze w to że wysłał towar

Gość sklajfkla
Nikt nie pomoże?

Gość moja jest lepsza
niech Ci pokaze skan potwierdzenia nadania

Gość co to jest.....
ty jestes nadgorliwy, daj zyc czlowiekowi, moze ma jakis problem

Gość sklajfkla
ja jestem nadgorliwy? jak płace to wymagam towaru. inaczej to jest oszustwo