Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohydna pryszczula

mam 23 lata zniszczoną cere przez syfy i psychike, czy kiedyś one znikną?

Polecane posty

Gość ohydna pryszczula

j.w pryszcze pojawiły się w wieku 19 lat, wcześniej miałam nieskazitelną cere. Jestem załamana mam pełno blizn, bruzd, przebarwień i nowych pryszczy. Najlepiej było po hormonach, odstawiłam nawrót i jest źle. Jestem załamana

Gość ohydna pryszczula
dodam, że ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam, by owego stolca oddać. chwilę później wspomniana sikorka zwróciła się ku mnie z lubieżnym uśmiechem i filuternym błyskiem w oku zatykając nos głośno zakasłała achu-kachu, kha-kha..!!

Gość kmael
maski kwasowe na skórę twarzy, raz na miesiąc. i zniknie wiele miejsc, rany nie będą takie głębokie, bruzdy itp

Gość Dziewczyna Ja
inni nie maja rak albo nog i jakos zyja

Gość ohydna pryszczula
może mi ktoś pomóc? czy można to w ogóle wyleczyć?

Gość ohydna pryszczula
ale pryszcze, co zrobić aby nie powstawały nowe?

kochana wybierz sie do ginekologa albo endokrynologa i popros o skierowanie na badania hormonalne : na prolaktyne oraz na testosteron to podstawa. Bo jak jedno i drugie wydzielane jest zbyt duzo takie sensacje sie robia..bo syfki w tym wieku nie sa normalne pamietaj..niech ginekolog ci zrobi kontrole bo moze masz cysty na jajnikach od tego tez sa problemy z cera..jak cos nie tak trzeba leczyc czym predzej..sama mialam ten problem

Gość ohydna pryszczula
byc moze mam problemy z hormonami, poniewaz widze jakies dziwne wlosy na twarzy, a ze zdazylam przeczytac juz ze to problemy hormonalne to sie tego boje, bo to chyba nieuleczalne

Gość ggghhgv b
a brevoxyl probowalas?

Gość ggghhgv b
zrob badania na hormony, ja tez mam tradzik hormonalny

Gość ohydna pryszczula
i jak leczysz ten tradzik hormonalny? pomaga Ci cos na niego kiedys brevoksyl probowalam, ale zadne masci nie dziala kompletnie

Gość ggghhgv b
bralam tabletki anty przez pare miesiecy, cos tam pomoglo ale wiecej skutkow ubocznych u mnie bylo.Cera lepsza ale duzp przytylam, woda w organizmie, nerwowosc itp U ciebie moze inaczej bedzie, warto sprobowac bo znam dziewczyny ktore nie maja zadnyck skutkow ubocznych. Moge Ci polecic pomade ojca grzegorza, mydlo ziolowe.

Gość ohydna pryszczula
a jakie tabletki brałas? diane 35? ja miałam kiedyś przepisane syndi ale nie bralam jest coraz gorzej :/ dzieki, kiedys spróbuje tej pomady-można kupić w sklepie czy tylko przez neta?

Gość ggghhgv b
yaz, pomada ojca grzegorza , do kupienia w aptece.

Gość ohydna pryszczula
dzieki, rozgladne się za ta pomada, mam nadzieje że ona mi pomoze a jeszcze jakies np suplementy piłam pokrzywe i inne zioła ale raczej lipa

Gość ggghhgv b
ja polecam humavit, skrzyp i pokrzywa. Bratek do picia. Pomada ojca grzegorza, mydlo ziolowe do mycia i nawilzanie cery. Jako krem nawilzajacy niezapychajacy polecam eva natura ziola polskie, krem z melisa nawilzajacy. Kosztuje 8 zl a jest naprawde dobry. Same naturalne skladniki, nie zapcha bo nie ma czym.

Brałaś hormony i było lepiej? Czemu nie zrobisz tego znowu? Antykoncepcja? Obawiam się że na taki hardkorowy trądzik żadne ziółka nie pomogą.

Gość ggghhgv b
Jesli to do mnie pytanie to tak jak napisalam bylo wiecej skutkow ubocznych niz plusow w moim przypadku. Cera byla troszke lepsza, ale oprocz tego duuuzo minusow. Znam osoby ktorym hormony bardzo pomagaja. Warto sprobowac, moze autorce beda dobrze sluzyc.

Gość to ja23
mnie omaga na tradzik bialko ubite z sokiem z cytryny,tez mam blizny i niezbyt ladna twarz,gozrej jest tydz rzed okresem,slyszlam ze omaga tez wlasnuy mocz,ale ja nierobowalam

Gość to ja23
brevoxyl tez mi bardzo duzo omogł,teraz jestem zagranica niemam do niego zasiegu,jest swietny,na dermatologow juz nielicze

Gość to ja23
ale slyszlam ze tradzik to mzoe tez byc owodem gronkowcamsama zastanawilam sie czy niezrobic badanmchoc owiem sczerze ze mam dosc lazenia o lekarzach ,chyba jak kazdy chory kto sie ztym boryka mnie rozumie,ja slyszalam ze tradzik leczy sie cale zycie

Gość ohydna pryszczula
ja tez mam dosc dermatologow, co ja nie bralam, czym sie nie smarowalam najlepiej bylo po hormonach tylko to byly hardkorowe leki--propecia b.silny, nie dla kobiet. A witamina pp? slyszeliscie cos o niej ?