Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Telewizji mówię NIE!!!

TELEWIZJA, to strata czasu!!

Polecane posty

Od trzech miesięcy nie mam telewizji. Zrezygnowałam, bo skończyła się promocja. Miałam wziąć coś nowego ale... Najpierw było trochę nieswojo, ale teraz wiem, że rezygnacja to była dobra decyzja :D. Wieczorem tylko sprawdzam w necie pogodę, czasem coś tam rodzinnie obejżymy :D. Odkąd nie mam telewizji, dzień stał się dłuższy, razem z mężem mamy czas dla dzieci i wieczory spędzamy na wspólnej zabawie. Nie ma walki o pilota, myślimy bardziej kreatywnie a i dla "siebie" mamy więcej czasu :D.

Nic z tych rzeczy :D. Gramy w gry planszowe, w szachy, warcaby, malujemy, czytamy książki, robimy origami...w zależności od wieku dziecka- różnica 8 lat :). Owszem, czasem coś tam obejrzymy na dvd, starszy syn ma 1 godzine na komputer...ale na prawdę nie myślałam, że telewizja zabiera nam tyle czasu...

Gość otwarta przestrzeń
1 godzinę ? to nawet sobie dobrze w CS-a nie zacznie grać :O jesteś okrutną matką :O:O

Nie uważam się za okrutną. Więcej czasu na komputer ma w weekend. Jemu to odpowiada. Okrutne są te matki, które nie chcą się zajmować dziećmi i ich pociechy całe dnie siedzą przed telewizorami i komputerami.

Gość fotel
popieram.ale jakie to ma znaczenie?