Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alkoholowy wybryk natury

jak zwalczyć zauroczenie w innej kobiecie, gdy mam już wybrankę?

Polecane posty

jestem od pewnego już czasu w związku z dziewczyną "A". Ale od pewnego czasu zauraczam się w dziewczynie "B" - piszę do niej na fejsiku, dążę do rozmów kiedy się widzimy, chcę przebywać w jej towarzystwie, podoba mi się ona wizualnie i "mentalnie". Dziewczyna B właściwie nie wie jeszcze o moich planach względem jej. Dziewczyny A i B znają się, pozostają w przyjaznych kontaktach. W przyszłości regularnie będę widywał się z dziewczyną B, nie da się tego uniknąć. Jak zwalczyć w sobie "parcie" na dziewczynę B? Wiek każdej z trzech postaci wynosi 22 lata. Proszę bez odpowiedzi typu "zorganizuj trójkąt"

Gość yy...
Dlaczego chcesz to zwalczyć? Skoro powstało zauroczenie inną, może brakuje Ci czegoś w związku z obecną. Zastanów się nad tym i wypełniaj tę lukę.

Gość fanaberia.
piszę do niej na fejsiku, dążę do rozmów kiedy się widzimy, chcę przebywać w jej towarzystwie jak zwalczyc? nie pisac na fejsiku, na prowokawac rozmow, unikac kontaktu. :O

Gość Urughaijka
Żałocha!!!

wyżej pt z przekleństwem to podszyw. a Looser dlaczego piszesz takie głupoty?

Gość bindziu
orzeł jest filologiem polskim, asystentem u Prof. Miodka i o n p a t r z y Nie jesteście bezkarni

a co myslicie?:o Tylko tutaj taką nowopolszczyznę można zobaczyć Banda ignorantów. Za naukę się brać, a potem o zauroczeniach pisać, gówniarze:D

Gość yyyhmyyy
bezsens, czarno na białym widać że dziewczyna A zupełnie Cię nie intersesuje, więc co za problem związać się z dziewczyną B.