Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompulsywna!!!!

no i nadszedl czas na mega kompuls

Polecane posty

Gość kompulsywna!!!!

juz nawet nie chce opisywac jak sie czuje pod wzgledem fizycznym i psychicznym,ale jest mi z tym zle, znowu wszystko w ukruciu,znowu powracaja te niemile emocje,mam dosc

Gość nie jestes sama....
u mnie dzis ogrmny kompuls... :( ile mnie wiecej kalorii zdarza Ci sie w kompulsie?

Gość kompulsywna!!!!
zbyt duzo,czasem siega to 5 do 10 tys kcl,nawwt nie chce liczyc

Gość maly zuczek
kompulsywna, podasz mi swój nr gg? napiszę Ci coś o czym być może juz wiesz a może jednak nie. Wiem tylko tyle, że mnie to niesamowicie pomaga w mojej walce z kompulsami. Pozdrawiam serdecznie :)

Gość uwierz ze ja tez to przechodze
ale to jest po prostu juz choroba ! jak jem to tylko m ysle czynie przytyje......

Gość maly zuczek
ja wiem, że to choroba.. Dlatego też już od 7 miesięcy pracuję ze specjalistą no i chodze na spotkania z inymi uzależnionymi osobami.

Gość kompulsywna!!!!
moje gg to 38930458,moze cos doradzisz bym juz nie miala tak, a od rana zjadlam paczke wafelkow,masakra jakas ;/

Gość kompulsy to moja zmora
u mnie kolejny kompuls... :(( ś: 2 bulki z serem, wiec jak na mnie niezle ale potem sie zaczelo.. wspollokatorki wrocily do domu, a ja rzucilam sie na jedzenie :((( gdy nie jestem sama w domu to nad tym panuje.. ale gdy jestem sama, to koniec. poszlam do sklepu i kupilam sobie 2 czekolady, zjadlam poem obiad, 400 gr pierogow.. na razie tyle, ale pewnie bedzie wiecej

Gość maly zuczek
anusiadanusia -> rodzaj pożywienia nie ma tutaj najmniejszego znaczenia. Znam kompulsa, który objada się głównie białkiem i tłuszczami bo jego zapalnikiem jest mięso i wszelkie jego przetwory :(