Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

detralexiarka

Pieluchy Wickies z Kauflanda

Polecane posty

Gość ja nie wiem ale ale
widziałam dzisiaj w kauflandzie że są w promocji

Gość uzywalam dla
starszego dziecka. Byly tanie i moim zdaniem dobre. Calkiem niezłe. Nie przeciekały, ani nic. Nie pamiętam jak to bylo z wagą i rozmiarami. Zobaczysz w sklepie. Natomiast nie umywają sie do tych dada z biedronki, ktore są teraz, a cena podobna więc przy mlodszym dziecku nawet sobie nie zawracam nimi glowy bo wolę dadę.

Gość uzywalam dla
sztywne? Wiesz co? wszystko im można zarzucić ale nie to ze są sztywne. Są bardziej miękkie niż pampersy czy huggiesy. Zgodze sie ze są cienkie, ze średnio wchłaniają bo zostaje taka warstwa moczu na skórze, ze czasem kupa wypada, ale nie ze są sztywne1 To najmiększe pieluchy jakie widzialam. Masz na pewno dady? Moze jakieś inne masz?

Gość 161651656556
dady są sztywne. i nie porównuj ich do pampersa- bo im nawet do piet nie dorastaja

Gość uzywalam dla
Dady były sztywne te stare dady. Te teraz są miekkie i są właśnie takie jak pampersy. Akurat mam teraz napoczęte jedne i drugie i mam porównanie. Wcześniej miałam huggiesy. Dady nie ustępują w niczym pampersa jeśli chodzi o miękkość pieluchy. Natomiast są niestety mniej chłonne. To trzeba im przyznać. Za to kupa wypływa tak samo z Dada jak i z pampersa. Pod tym względem huggiesy są jednak najlepsze.

ja chwale DADY . caly czas kupowalam pampersy i mowilam ,ze NIGDY nie zamienie na inne. ALE skusilam sie i wyprobowalam wlasnie pieluchy DADA sa fantastyczne . no to nie jest to co pampersy ale sa naprawde dobe. sa troche grubsze od pampersow,napewno nie sa sztywne, sa chlonne i nie przeciekaja i moje dziecko nie uczulaja . od 3 miesiecy kupuje piluchy DADA i juz tak zostanie . polecam . a no i cena jest polowe nizsza niz pampersow .

Gość mała wredota
najlepsze z rossmana nie zmieniaj ich z te z kauflandu w dotyku i miękkości są nie najgorsze ale w ogóle nie wpijająmoczu. tak samo jak dady

Gość mała wredota
a ktoś używał tych drugich z biedrony???

ja dzisiaj kupiłam te pielucho-majtki pampersa typowo dla dziewczynki :) rewelacja moja córcia ma 7 miesięcy i taka jest cwana że zwykłą pieluchę sama sobie odpina

Gość mała wredota
mój to pieluchę dawno odpina:) ale pod ubrankiem mu nie przeszkadza:) a pieluchomajtki drogie, a tu chyba nam się cenę rozchodzi:)

ja kupiłam tylko paczkę, nie bede jej zakładać ich cały czas na dzień mam huggiesy bo były w promocji w tesco 34 zł za 70 sztuk a na noc zakładam pampersa, ale wiecie dziewczyny kupiłam kiedyś pieluchy w lidlu i naprawdę są ok na bank lepsze od dady 50 sztuk za 25 zł

Gość o takkk
tujursy sa fajne. Też je bardzo lubię.

Gość mała wredota
też kiedyśje miałam, nie są najgorsze, porównywalne do huggiesow, ale nie takie drogie:P ale dady jakoś mi nie pasują, chociaż używaliśmy też, ale nie trzymają wilgoci... teraz używamy już dość długo rossmanowskich, tych za 19,99, mało ich trochę jest, ale porównywalne do pampersów a tańsze

Gość mała wredota
to wyżej było o tych z lidla

Gość Ja moge ...
Polecić pieluszki babysmile ze sklepu schlecker . Używałam przy 1 dziecku i były ok nie przeciekały, chłonne . I teraz przy drugim też mam zamiar ich używać :)

Gość ankazgdyni
dady , te nowe , są super :) ale że mam teraz bliżej do kauflanda niż do do biedronki to kupuję kauflandowski wynalazek :) i pupa mojej córy jest bardzo zadowolona :) a co do Pampersów "oryginalnych" to: są beznadziejne... zakładałam mojej córze na noc to po pierwsze: - z jednej paczki, 10 sztuk pękło w zaczepach... - uczuliły moją córeczkę... chyba ten wkład aloesowy... - za taka cenę wymagam naprawdę dobrych pieluch... - podsumowując.. pampersy wcale nie są najlepsze... to tylko znana marka..nic więcej... lepsze, według mnie są : Dada, Babydream , i te z kauflanda :) , mam jeszcze do kupienia pieluchy z Lidla :)

Gość Mamauśka
Dady są bardzo dobre. Polecam także pieluchy z Rossmana - babydream, również są dobre. Natomiast odradzam kupna wszystkim mamą pieluch Wickies !! W dwóch różnych opakowaniach w pieluchach znalazłam larwe jakiegoś robala !!!