Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

cmentarz nocą...

Polecane posty

Gość duchy pierdolą cmentarze
gromadzą się w pobliżu agencji towarzyskich, ciekawsze widoki :classic_cool:

Gość ptasiek nastroszony
hahahaha duchy baluja gdzies a gupi ciemni oszolomieni zacofancy po cmentarzach biegaja z kwiatami

Gość Dobre pytanie.
A ja ostatnio zastanawiałam się czy po śmierci te dusze sie starzeją :O Np. jak 10 lat temu zmarło 5 letnie dziecko to czy teraz ma 5 czy 15? :classic_cool:

Gość wró
Jesłi zobaczysz jakieś duchy na cmentarzu to dokładnie się im przyjrzyj, zlokalizuj grób, wykop trumnę, posyp szczątki solą i polej benzyną :classic_cool: podpal :classic_cool:

Gość Dobre pytanie.
A jak czasem myśle jakby to teraz było gdyby dana osoba żyła.

Gość ptasiek nastroszony
Otulona i Lsesita to jakies normalne Kobity sa tzn jako mieszkanki UE nienormalne

nie chodzę na cmentarze bo działają na mnie niezwykle przygnębiające. Jako dziecko mogłam udawać że śmierci nie ma, ale teraz już się nie udaje.

Gość werooska
Ja tez jako dziecko i nastolatka lubilam chodzic pozna noca na cmentarz, mialam z okna widok na cmentarz i lubilam patrzec na palace sie znicze..Lubilam chodzic z innymi dziecmi na cmentarz i lac wosk na rece i robic z tego gruba rekawice...Wygrywal ten, kto bedzie mial najgrubsza..Lubilam bawic sie w szukanego...Wszystko w granicach rozsadku i z szacunkiem. Czesto tez chodzilam na groby dzieci..albo na groby, ktorych juz nikt nie odiwedza. Wszystko skonczylo sie jak doroslam, teraz panicznie boje sie smierci i dzien zmarlych mnie przygnebia :(

Gość król i mag
No to spójrz na ten dzień inaczej. Jako na fakt, że Ci ludzie żyją w pamięci swoich bliskich, w dobrych po nich wspomnieniach, rzeczach które po sobie pozostawili, słowach które zapadły głęboko w pamięć, naukach. To pokrzepiające. Przynajmniej dla mnie.