Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kretinkawuwu

prosze o rade problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość kretinkawuwu

Witam, dzisiaj umowilam sie na skypie z moimchlopakiem ktory pracuje za granica, umowilismy sie na piwko i takie tam, przy weekendzie on nie jest taki zmeczony i nie pada o 20, wiec moge z nim porozmawiac, dzisiaj mialam szkole i jutro tez wiec zamierzam siedziec na kompie w maksie do 23. Otoz w czym problem, pare minut temu zadzwonila do niego mamusia, czy nie pomoze im ustawic cos tam w telewizorze, i ze ma przyjsc na 8, on od razu mi zapowiedzial ze tam leci do nich, czy to jest wg was normalne zachowanie?? Caly wieczor wzial w leb i musze sama siedziec.

ale w czym problem ? może za bardzo osaczasz ? ja problemu nie widzę ale miałaś z nim na Skype gadać czy co

Gość xccdfgfgfhghfh
to niestety norma, mamusia zawsze bedzie najwazniejsza.... musisz sie z tym pogodzic. dobrze ze nie koledzy, tylko matka...

Gość ptasiek nastroszony
to niekoniecznie byla mamusia... a teraz daj mu sie wyspac i wypoczac po stosunku

Gość kretinkawuwu
dlaczego rodzina najwazniejsza?? to ja nie jestem jego rodzina?? zwlaszcza ze mieszkalam z nim ponad rok i tak sie nim zajmowalam jak mamusia pod wzgledem gotowania, sptzatania itp, Chodzi mi o to ze nie musi byc jak piesek na posylki i ze moze tam isc np jutro rano, a nie akurat wtedy jak jest ze mna umoowiony.

Gość kretinkawuwu
moze ktos sie jeszcze wypowie

Gość no właśnie nie musi być
pieskiem i spędzać przy komputerze sobotniego wieczoru. Rodziną niestety nie jesteś.

Gość kretinkawuwu
skoro ze mna jest to musi byc pieskiem, a nie latac do mamusi na kazde skinienie

Gość no właśnie nie musi być
dzisiaj Ty, jutro inna, a może tylko Ci się wydaje, że z nim jesteś?

Gość kretinkawuwu
tak wydaje mi sie z nim jestem, mieszkalam z nim rok zs granica on niedlugo zjezdza, planujemy przyszla przyszlosc, jejku co za ludzie na tym forum