Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarilynMonroe.

Idę sobie wziąć zajebistą kąpiel.

Polecane posty

"Wiem że większość kafeteriuszy i kafeterianek marzy o nagiej dziewczynie takiej jak ja" dla mnie zbyt szczupla jestes... ale moze innym sie podobasz

Gość idz dziecko ,,woda ci stygnie
:O :O

a ja nie. btw, na pierwszej fotce masz niekorzystną twarz, ale nogi ok. na drugiej już lepiej z twarzą.

Gość srses
Marzy ? Ja nawet nie wiesziałem wczesniej o twoim istnieniu .. Na swiecie jest tylu ludzi ile mrówek :/

Gość srses
Marzy ? Ja nawet nie wiedziałem wczesniej o twoim istnieniu .. Na swiecie jest tylu ludzi ile mrówek :/

Przeciez nie powiedziałam, ze jesteś brzydka, tylko że masz kurevsko dużą głowe w stosunku do ciała, co wygląda w chooy komicznie. :classic_cool:🖐️ A co do pustości to nie wiem, śmiem wątpić.:classic_cool:🖐️

No nie pierdolisz kurva, bo informacja o kąpieli to jest kurwa rzecz wyższej rangi, aniżeli moje trzy po trzy. :classic_cool:🖐️ Poza tym, sama zarabiam, także nie żyje z pieniędzy Tatusia. :) 🖐️

faceci marza o prawdziwej Marylin a nie jakiejs tandetnej zastepczyni :O nie jestes godna nawet patrzec na oryginalna Marylin! te ciuszki i piekne buciki to z bazarku masz dziewcze? twa uroda mnie powalila a takze iloraz inteligencji, napisze ci cos jeszcze ale poczekaj, bo musze sie podniesc :O

ja podziwiam, że komuś chce sie wymyslec nowy nick, mejla, wstawiac fotke i kreować nową postać na kafe, ale grunt że cośsie dzieje!