Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pattttti1987

bilet do nodkupienia london luton-Gdansk

Polecane posty

Gość pattttti1987

Zabukowałam bilet do Pl w obie strony wraz z bagazem.Trasa Luton-Gdansk 11.01 powrot 21.01 ale okazuje sie ze jade do Pl autem znacznie wczesniej wiec zmarnowałam pieniadze.A wiec odsprzedam bilet za połowe ceny.ktos chętny prosze pisac na maile.pati.1987@o2.pl

Gość pattttti1987
acha za bilet zapłaciłam dokładnie 69 funtów zreszta do wglądu mail potwierdzajacy jak i kod.

Gość pattttti1987
nie na temat piszesz wredna osobo.!

Gość olivia dunhammmm
nie wiem czy komus sie bedzie oplacalo, zwazywszy na to, ze trzeba zaplacic sporo za zmiane danych na bilecie. Ale kto wie

Gość pattttti1987
zawsze mozna to sprawdzic czy sie bedzie opłacalo ale ja mysle ze jednak tak.

Gość olivia dunhammmm
sprawdzilam, w tej chwili sie nie oplaca totalnie.

Gość a ile musze doplacic
za zmiane nazwiska na bilecie?

Gość pattttti1987
niewiem ile trzeba zapłacic za zmiane nazwiska wiem tylko tyle ze za bagaz w dwie strony zaplacilam 34 funty a to bardzo drogo-poszlo w gore te bagaze ale przeciez to normalne ze za to trzeba zaplacic.A Ty Olivia dziwna baba jestes.Robcie jak chcecie ja za grosze chce sprzedac wiec nie wiem zastanawiajcie sie jak co.

Gość olivia dunhammmm
ja jestem dziwna? Bo co? Bo ci napisalam prawde, ze sie nie oplaca? Smieszna jestes. Poza tym co kogo obchodzi ile zaplacilas za bagaz? Twoj problem. Nie kazdy potrzebuje wielkiej torby na 10 dni!!! Za zmiane nazwiska trzeba zaplacic okolo 50 funtow.

Gość olivia dunhammmm
w tej chwili bilet na tej trasie to koszt okolo 40 funtow. Nawet z bagazem glownym wyjdzie jakies 80. Ty chcesz 69 plus zmiana nazwiska to jakies 120. Szukaj idioty, ktory przeplaci

Gość olivia dunhammmm
bilet w dwie strony.

Gość pattttti1987
kobieto ja niechce calosci czytaj ze zrozuieniem napisałam przeciez ze polowe ceny.!apo drugie jak ktos chce niech napisze i niech sam osadzi czy sie oplaca i tyle.

Gość olivia dunhammmm
nie sadze, ze ktos sie znajdzie, ale powodzenia

Gość biletu lotniczego nie mozesz
odsprzedac komus, nieazne,za jaka cenę, nawet za darmo. Musisz z niego zrezygnowac ( potracaja ci bardzo duzo)albo zmienic dane - czyli to samo. Nikomu sie nie oplaci kupowac, niestety, wiec raczej oddaj

jedyne co w takiej sytuacji komukolwiek sie bedzie oplacalo to tobie zmienic date wylotu co bedzie cie kosztowalo roznice w cenie biletu (ale prawdopdpobnie bedzie tanszy, no i skoro ze pozniej) plus oplata za zmiane daty wyletou 50 funtow. ale nikt ci nie kupi tego biletu zeby jeszcze doplacac kase za zmiane danych... zapomnij.