Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dori28

zycie Polakow na wyspach zielonych

Polecane posty

Ieszkam już 3lata i coraz czesciej mysle o powrocie do Polski i na mysleniu pozostaniejestem jedna z tych co nie wroca przez najblisze 5lat do Polski.Mam 10letniego syna musi on skonczyc tutaj nauke uwazam że niedalby sobie rady w szkole w Polsce pozdrawiam. :)

Gość wszystko jedno......
ty sie w Polsce "ksztalcilas" a napisac dwoch zdan poprawnie nie umiesz :O Mozesz go zabrac do PL, jemu wszystko jedno gdzie do szkoly chodzi, geny ma po tobie :P

Dzięki Bogu nie ma twoich genow :p Dobrze że sa jeszcze tacy ludzie na swiecie jak ty czlowiekowi od razu lepiej istnieja wieksze dupki od angolii

Gość wszystko jedno......
Taaa...Angole "dupki" i jedna madra Dori, nie potrafiaca sie wyslowic w ojczystym jezyku. I bzdury gadasz bo srednio rozwiniety dziesieciolatek spokojnie da sobie rade w kazdej szkole - czy to polskiej czy angielskiej czy hiszpanskiej. W polskiej szkole potrzebuje jedynie mechanicznej pamieci do zapamietywania (na krotko na szczescie) tzw: programu. Wiecej zadnych zdolnosci miec nie musi. Polska szkola nie uczy myslenia tylko zapamietywania. Chyba juz ponizej takiej przecietnej byc nie moze? :P

Gość takwlasnieheh
tak wlasnie, polska szkola nie uczy logicznego myslenia, tylko mechanicznego klepania na pamiec, nie uczy praktycznej wiedzy, tylko produkuje dziesiatki bezuzytecznych magistrow. Dowodem na jakos polskich szkol jestes wlasnie ty, indywiduum powyzej, ktore wolne soboty spedza na kafeterii wysmiewajac sie, wylewajac zale i sarkazm na innych forumowiczach. Tak jak powiedziales, "Chyba juz ponizej takiej przecietnej byc nie moze? " ktore tez nie jest gramatycznie zlozonym zdaniem, jesli masz zamiar czepiac sie innych. Popracuj nad swoim intelektem, potem udzielaj sie publicznie. Zalosne.

Nie stety swiat dazy do tego że bardziej mojemu synowi przyda się znajomosc j angielskiego niż poprawnosc pisania w j polskim

Wlasnie dlatego jestem "tutaj"żeby mój syn nigdy mi nie powiedzial że nie probowalam zmienic naszego zycia chociaż na ciut lepsze :)

Wlasnie dlatego jestem "tutaj"żeby mój syn nigdy mi nie powiedzial że nie probowalam zmienic naszego zycia chociaż na ciut lepsze :)

Gość No ale co dalej
Gdy dziecko skonczy szkole, a my nadal bedziemy tesknic za Polska.. Wrocic i zostawic go tutaj? Ja na dluzsza mete nie wyobrazam sobie tutaj sie zestarzec,ale tez nie chce odebrac dziecku mozliwosci,jakie daja wyspy

Jestem "tutaj" poniewaz mialam dosyc braku i pozyczania pieniedzy,nie mialam czasu na nic zwaszcza dla syna,caly czas gonitwa prowadzaca do nikat,nie sadzilam że bede tesknic,wiem że dzien dwa i mi przejdzie zawsze przechodzi ale i zawsze powraca.Do PL nie wroce bo nie mam do czego

Gość jabluszko28
nikąt :O ... ZDZ oczywscie ze w Polsce jest lepsza jakos zycia, tylko kasy brak;)

przepraszam za bledy zawsze mialam problem z ortografia a wracajac do tematu w PL fajnie się zylo ale jak bylam na garnuszku u rodzicow i bylam dzieckiem zero trosk zero problemow

Zycie polega na wyborach,tylko czas pokaze nam czy nasze decyzja byly sa sluszne :)

Gość grozny stefanm
spadaj cioto z tymi wrozbami tarota, zasmiecasz wszystkie tematy tylko! zaraz wyciagne czosnek i cie przegonie!!! precz czarci pomiocie!