Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemagiczna

CIAZA ??

Polecane posty

Gość niemagiczna

Witam. Nie dawno, a mianowicie miesiac temu, postanowilam zrobic sobie przerwe od tabletek antykoncepcyjnych. Bralam je ponad 1,5 roku, okres zawsze mialam regularny. Teraz mija pierwszy miesiac od kiedy ich juz nie biore. Okres powinnambyla dostac wczoraj rano- nadal go nie ma. Nigdy nie spoznial mi sie tak 'dlugo'. Moze to byc spowodowane przerwa w braniu tabletek anty? Chcialam jeszcze dodac ze mam stalego partnera. Kochajac sie, staralismy sie uwazac, szczegolnie teraz kiedy nie biore tabletek. Owszem, robilismy to bez prezerwartywy kilka razy, ale on zawsze uwazl i zawsze wyskakiwal na czas, tyle tylko, ze przed wytryskiem wystepuje ten preejakulat... +kilka razy sperma miala stycznosc z moim wejsciem. Nie mam jakis specyficznych objawow, miewam lekkie nudnosci, a jazda autobusem to dla mnie meczarnia. Nie wiem, moze sobie poprostu wkrecam wczesne objawy ciazy? Pozatym, nigdy wczesniej nie bolaly mnie sutki- tylko sutki. Wczoraj, moj mezczyzna stwierdzil ze jestem wyjatkowo ciasna i, jak on to okreslil, taka dziwna w srodku. Dodam ze mam bole brzucha, takie jakby przed okresem, ale do tego dziwne jakby ciagniecia albo skurcze jajnikow raz na jakis czas. Moje pytanie brzmi: Czy moge byc w ciazy?

Gość bachamma
po odstawieniu tabletek trzeba bardzo uwazac bo wtedy jest bardzo duza mozliwosc ciazy jezeli sie nie uwaza

Gość monika642
niemagiczna Ile facet ma lat?

Gość kobieto po odstawieniu
tabletek Twój organizm ma prawo dochodzić do siebie i przez ponad pół roku dlatego przygotuj się na to iż @ możesz nie mieć i 60 dni

Gość niemagiczna
monika642- 22. czyli, moge nie miec okresu dluzszy czas i nie byc w ciazy? Waze 50kg, juz dopatruje pierwszych zaokraglen, chyba sobie wkrecam. Skocze jutro po test, tak czy inaczej.

zwiekszona ilośc śluzu białego na bieliźnie jest juz sygnałem ciązy..... pojawia się często po zagnieżdzeniu ale test to test polecam Quick Vue (koszt zalezy od apteki od 10 zł do 16) jeden z najlepszych sprawdzil sie idealnie za kazdym razem u mnie:)pozdrawiam

Gość niemagiczna
ilosc bialego sluzu byla u mnie wczesniej zwiekszona, jakos dwa tygodnie przed okresem do niedawna czyli do spodziewanego dnia w ktorym mialam dostac okres, a teraz coraz suszej.