Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziulka1c

póściłam mojego chłopaka samego z kolegą na impreze

Polecane posty

Gość madziulka1c

Mieiliśmy iść w trójkę na impreze ja nie miałam ochoty początkowo ale dałam się przekonać,ale potem zmieniłam zdanie jak sobie pomyślałam że mam tam siedzieć znudzona i udawać że się dobrze bawie i powiedziałam że nie będę psuć mojemu chłopakowi i koledze na stroju poczekam w domu na niego i poszli sami.nie jestem teraz pewna czy dobrze zrobiłam !?

Gość pomponiara jakich mało
madziulka ty jestes w 1c? bo jak tak to dobrze nie zrobiłas on będzie tańcował z innym babami moze nawet z trzeciej klasy! ja pierniczę coś ty narobiła.

Gość madziulka1c
Chcę dla swojego chłopaka jak najlepiej. Mam nadzieję, że spędzą ze sobą romantyczny wieczór.

Gość sober
nastroju:) no to zalezy czy mu ufasz, jesli tak to w czym problem? ja bym tam pewnie poszla, zamiast siedziec na chacie i zmulac, no i rozmyslac "dobrze czy zle zrobilam?" to juz bym wolala tam sie nudzic, choc pewnie jakbym wypila tobym sie nie nudzila;)

Gość madziulka1c
madziulka1c nie podszywaj sie za mnie !!!!

Gość sober
kur.wa" póścilam" :o

bo ona jest z 1c i oni tam są dobiero na literce B

Gość madziulka1c
tak mój chłopak poszedł jeszcze z kolegą mieliśmy w rtójkę iść ale ja się rozmyśliłam.Tak ufam mojemu Adamowi ale wiecie wódka ,kolega itd...nie wiem już czy dobrze zrobiłam ale jak bym miała siedzieć na burmuszona tam i jemu chumor psuć i może jeszcze się pokłócić to może lepiej wtedy !? jak uważacie

ja uważam że jesli masz teraz trochę czasu to sięgnij po słowniczek ortograficzny i zróbcie sobie mały wieczorek zapoznawczy

Gość sober
pomponiara jakich mało - hahahah, to sorry :o

Wiem że cię teraz telepie nie zaśniesz może idź do nocnego i wypij piwo żeby zasnać

Gość sober
madziulka1c - idz spac, i daj wolnosc swojemu kolesiowi, nalezy mu sie :o

taaa należy mu się biedny koleś ... a ty słownik i wiesz co robić !

Gość madziulka1c
nie czepij się już o ten błąd,zdenerwowana jestem :/

widzę że z tobą gorzej bo tam jest nie tylko jeden błąd coś czuję że ty nie zdasz do 2c

Gość madziulka1c
tak masz racje wybawi się ale co jak pozna kogoś itd..a tak miałam go zawsze na oku

kontrola jest typowa dla osob z niskim poczuciem wartosci lub dla panien ktore zrobia wszystko aby miec jakies spodnie przy sobie;/ warto nad soba popracowac, nie wspominajac juz o zaufaniu, a poznac mozna wszedzie

Gość madziulka1c
to mam wszedzie go puszczać i nigdy nie muwić mu o moich obawach? on mnie by samej nie puścił ma impre i mówi to otwarcie że jest za bardzo o mnie zazdrosny bo bedą tam inni faceci itd..a nie niedaj boże jeszcze jakieś natręty mi krzywde zrobią

Gość sober
madziulka1c wez sie ogarnij, w czym rzecz? stwarzasz i nie chcesz isc a potem znow stwarzasz bo "czy dobrze zrobilam". nie chcialas isc to nie poszlas, ale cos mi sie wydaje ze takie wyjscie bylo ci potrzebne, bo jak widac skonczylo sie na tym, ze zmulasz na kafe i jeszcze "jestem zdenerwowana i dlatego bledy" nosz dziecino, co ma piernik do wiatraka i czym jestes zdenerwowana, skoro spedzasz czas tak jak chcialas spedzic - LOL

a jakie masz obawy? typu ze mu nie ufasz?;-)) wiesz moj mezczyzna z racji pracy ciagle podrozuje i ma mase /praktycznie non-stop szanse poznawania kobiet - ba, nawet nigdy bym sie o tym nie dowiedziala - a nie mam z tym zadnego problemu;-) na imprezy do klubow w prawdzie nie chodzi - ale byl wiele razy na striptizach itd.;-)))

Gość madziulka1c
masz duzy dystans do tego typu spraw ja takiego nie mam...

Gość madziulka1c
a jak mam się zachowywać jak wróci do domu? coś się pytać jak było czy nic ,ajak wróci pijany to krzyczeć na niego może jak nic nie powiem to ciągle będzie chodził be ze mnie na imprezy ? mieszkamy ze sobą dopiero miesiąc nie wiem jak się zachować?

Gość madziulka1c
czekam na rady ..

Gość ooooooohhhhhhhhh
sama jestes sobie winna...najpierw mialas isc a jednak nie poszlas...no kurcze,a teraz pretesje do swiata ze na imprezie jakies panny moga byc? trzeba bylo isc i chociaz postarac sie dobrze bawic...a nie teraz milion czarnych mysli...

Gość madziulka1c
nie już nawet nie chodzi o to,myśle że dobrze zrobiłam w tym czasie napisałam prace kontrolną i mam z głowy a tak bym była znudzona siedzeniem na imprezie i bym była nie miła dla mojego chłopaka może i sie nim pokłuciła nawet moze.

Gość madziulka1c
nie wiem tylko jak się zachować jak przyjdzie ? pytać się o coś czy nie a gdyby przyszedł pijany to co mu powiedzieć ..?

Gość ooooooohhhhhhhhh
No to skoro go puscilas z kumplem no to teraz juz nic z tym nie zrobisz...a moze on to nawet doceni,ze mu zaufalas...?Ale po co od razu robic mu zadyme jak wroci pijany?Bedzie raczej marzył o spaniu a nie o spowiedzi jak było...pogadac (na spokojnie) mozesz z nim rano...jak sie udala impreza itp...

Gość madziulka1c
pewnie masz racje,ale co zrobić żeby się nie przyzwyczaił do takiej swobody aż za nadto i nie chodził beze mnie sam na imprezy bez mojej wiedzy