Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsghaghfghfahs

Zrobił mi nadzieję

Polecane posty

Gość gość
Ale powiedzial dlaczego Cie nie chce? Jest roznica pomiedzy: "nie chce Ciebie" a "nie chce aktualnie zwiazku". Bo jesli powiedzial te drugie to sie namyslil;)

Gość gość
źle gościa autorko odbierasz. Jeśli nawiązał kontakt to nie po to, aby robić Ci na złość. Czuje się pewnie jak palant. Pewnie nie okazałaś zainteresowania. I sobie odpuścił. Skoro kogoś się kocha, to lepiej niech sobie ułoży z kimś innym życie. Ja tak zrobiłem. I ona wyszła za mąż. Nie powiem, że jej nie kocham, ale trudno było mi powiedzieć jej to po paru latach zwłaszcza, jak przyszła z nowym facetem. Zresztą nie chciałem mieszać. Zaproponowałem przyjaźń. Nie sądziłem, że tym samym przekreśle wszystko, gdyż się nie określiłem. Zresztą sam nie wiedziałem co zrobić, pomimo, że miałem dobre intencje.

Gość gość
Ja też sie czasami zastanawiam, a właściwie to coraz częsciej się zastanawiam dlaczego tak jest ze facet najpierw robi nadzieje, a potem nie wiadomo o ch*j mu chodzi:-((((((((

Gość gość
Nie jęczcie bo to hipokryzja, to kobiety wymyśliły chłopaka na przeczekanie, niech będzie dopóki nie znajdą lepszego :D To baby 15-30 lat uważają że lepiej mieć c*******o niż być samą, bo to obciach i niepraktyczne ;-)