Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghsghaghfghfahs

Zrobił mi nadzieję

Polecane posty

Gość ghsghaghfghfahs

..., a potem powiedział, że nie chce związku. Zakończyłam znajomość. Zaczęłam układać sobie życie na swoich zasadach i stopniowo o nim zapominałam. Mija miesiąc, a on próbuje nawiązać kontakt. Akurat teraz, kiedy psychicznie stanęłam na nogi. Po co? Chwilowo nie ma lepszej alternatywy? Czasem trzeba nie być egoistą i dać drugiej osobie odejść...

tak sadze - nic ciekawszego nie ma - to tobie truje ...;//

Gość ghsghaghfghfahs
...ale jak można byc takim skrajnym egoistą, myśleć tylko o sobie i swoich uczuciach, a drugiego mieć w dupie?

Gość nie ma niczego na obrone
trafilas na dupka:o na szczescie nie wszyscy sa tacy, choc palantow nie brakuje tak jak ten

Gość fikuśny
a nie pomyslalas, ze moze wszystko sobie przemyslal i chce byc z Toba w powaznym zwiazku?

i myslal, ze wystarczy jak znow sie pojawi i ona rzuci mu sie w ramiona :o

Gość ghsghaghfghfahs
i myslal, ze wystarczy jak znow sie pojawi i ona rzuci mu sie w ramiona chyba właśnie tak pomyślał. Wcześniej popełniłam błąd, bo pokazałam jak bardzo mi zależy. Wyszłam na desperatkę, czego po czasie żałuję:(

Gość fikuśny
dlaczeo zaraz rzuci, dlaczego zawsze zakładacie, ze facet jest zly, moze liczy na kolejna szanse i tyle, moze nie oczekuje gromow z nieba?

kolo niczego nie przemyslal - ale zaczail baze ze masz do niego slabosc wiec teraz jak sie nudzi/ma ochote na pieszczoty to ci dupe truje;-))) wez go przegon bo szkoda zachodu;/

fikusny, przekrecasz: 'moze on nie oczekuje gromow' - w tej sytuacji to Autorka conajwyzej powinna czegokolwiek oczekiwac;)

bardzo bezposredion, ale mysle tak jak ROR

Gość mała mi23
miałam wiele takich sytuacji olej go, im wczesniej tym lepiej ja byłam chyba rekordzistką, bo zakochana w facecie dałam tak się bawić swoimi uczuciami pare lat. Spotkanie, zero odzewu, przez miesiąc, dwa...potem znów spotkanie,dwa, cisza z jego strony przez miesiąc, trzy...znów robienie nadziei, spotkania... po kilku latach dojrzałam i zrozumiałam, że miłość może też zabijać, powinnam związać się z kimś z rozsądku. Cóż życie to nie bajka, nie zawsze jest tak jak byśmy chcieli

Gość ghsghaghfghfahs
Dzięki za rady:) Potrzebowałam, żeby ktoś spojrzał na to z boku i ocenił. Dam sobie z nim spokój. Choć będzie ciężko. Zasluguję na lepsze traktowanie do cholery.

Gość ludzie dajcie spokoj
to tak jest, jak jedna strona sobie juz odpusci i dojdzie do siebie,to ta druga sobie znowu o niej przypomina i zaczyna mieszac w jej zyciu i burzyc jej spokoj...z doswiadczenia ci powiem,ze jak do siebie wrocicie to historia i tak sie powtorzy i znowu cos nie wypali,wiec jak chcesz miec dalej spokoj,to poprostu daj sobie z tym kims spokoj... To nic nie daje,jak ktos sam nie wie czego chce albo cie rani,to juz zawsze taki bedzie ni w piec ni w dziewiec..facetow jest dosyc,na jednym swiat sie nie konczy..szkoda twojego czasu i zycia...

Gość Alice in the train
Podpisuję się pod ostatnia odpowiedzią rekami i nogami. Też spotkalam w swoim zyciu kilku takich palantów. Olej go i tyle, bo potem będzie tylko gorzej. Zycze, zebys znalazla takiego faceta jak ja. Kochającego i wiedzacego czego chce od zycia:) Najpierw jednak trzeba przerobic takich debili, żeby docenić to, co się ma teraz.

Gość saliiii
autorko możesz podać wiek tego osobnika i czy jesteś pierwszą jego kobietą, bo to dośćistotne

Gość ludzie dajcie spokoj
a tak w sumie to dobrze,ze tylko nadzieje ci zrobil,a nie dziecko...

bylam w podobnej sytacji(mialam juz innego). Facet po roku przypomnial sobie o moim istnieniu :O olalam palanta !!!! nie zaluje --- teraz kocham i jestem kochana ;) powinnas zrobic to samo... !!!

Gość adfsfasfasdasdasda
kolezanko ja mysle, ze jakis powod chlop musial miec no nie wierze w cuda skoro mu sie podobalas to mial jakis powod zeby tak postapic, moze to ty nie okazywalas mu za wiele zainteresowania dlatego zrezygnowal z tego...

Gość Kasia zła rada
kolezanko ja mysle, ze jakis powod chlop musial miec no nie wierze w cuda skoro mu sie podobalas to mial jakis powod zeby tak postapic, moze to ty nie okazywalas mu za wiele zainteresowania dlatego zrezygnowal z tego... Istnieje mozliwość, że chciał sobie poruchać bez zobowiązań. Przecież to oczywiste. Podobałaś mu się pewnie fizycznie, ale nie chcial wchodzić z Tobą w jakąś bliższą relację, bo a) jest niedojrzałym gnojkiem b) poznał Cię bliżej i doszedl do wniosku, że nie móglby być z Toba w związku, ale pobzykać sobie na boku od czasu do czasu z miłą chęcią c) ma jakiś nieudany związek za sobą i może nadal kocha tę kobietę lub boi się kolejnego rozczarowania. Psychika ludzka to bardzo skomplikowany obszar. Wybadałaś choć trochę co mu tam w głowie siedzi? Mężczyźni są z reguły bardziej zamknięci w sobie i trudno przychodzi im zwierzanie się ze swoich problemów. Może naprawdę miał jakiś ważny powód?

Gość ghsghaghfghfahs
O, myślałam, że temat już umarł, a tu dyskusja na całego. On ma 27 lat i dlugoletni związek za sobą. Chciałam już zamknąć ten rozdział w swoim życiu, a on się znowu odezwał i jak tu ktoś napisał, zburzył mój spokój:/ Znowu mam burdel w glowie.

Gość MoniaKocha
Mam identyczny problem teraz . Cierpie przez zwykłego chama..skad biora sie tacy ludzie? ;

Gość slodka didi
jakby kobietki mialy wiecej intuicji,i wyczaily od poczatku goscia,to zanim by sie zakochaly kopnely by go w zad i poszly z uniesiona glowa. wtedy jeden patalach z drugim zaczeli by postepowac wedlug czystych regul.niestety zycie to nie jest bajka.i jak dlugo beda naiwne istotki lykaly wszystko co im kazdy palant wciska,tak dlugo te patalachy beda z tego korzystac....a kobitki plakac

Gość gość
to nie tak, że zrobił Ci to celowo. Zawsze mu pewnie na Tobie zależało. To również nie tak, że chce się z Tobą zabawić lub nie był zdecydowany. Wiem, to po sobie. To wszystko zależy od kontekstu sytuacji. Wiesz, jeśli spotykasz kogoś po jakimś czasie i wiesz, że czujesz się winny, że straciłeś tak fajną osobę, a ta osoba stawia mur to czujesz się bardzo nie pewnie. Chcesz, aby była szczęśliwa a z drugiej strony, pocichu marzysz aby wróciła do Ciebie. Racjonalnie trudno to wytłumaczyć, ale gdyby Ci powiedział wprost, że Cię kocha to i tak nie uwierzysz, bo pomyślisz jak można kochać kogos przez tyle lat lub że rzuca słowa na wiatr. Jeśli powie Ci, abyś wróciła to pomyślisz, że idiota, albo chce się z Tobą zabawić. Było zobaczysz na jego oczy, a nie na słowa.