Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hazy...

Brak okresu, brak ciąży. Co mi może dolegać??

Polecane posty

Gość Hazy...

Cześć :) tak jak w temacie spóźnia mi sie okres. jestem w 42 dniu cyklu i nie dostałam jeszcze okresu, a normalnie okres dostaje 26-28 dnia. Bolą mnie piersi, przede wszystkim sutki, odczuwam też ból w dole brzucha, który promieniuje na boki, co chwila chce mi sie siusiu a jak już pójdę to czuje wewnetrzną blokadę i musze sie porządnie skupić, żeby zrobić, chociaż nie odczuwam żadnego bólu, jestem ciagle zmęczona, rozbita, rano nie mam apetytu, czesto boli mnie głowa, a mój brzuch jest czesto wzdęty... nie jestem w ciąży. robiłam dwa testy, oba wyszły negatywnie, na dodatek po stosunku z zabezpieczeniem miałam normalny okres. Czekam na wizytyę u lekarza. mam dopiero w przyszłym tygodniu. Troszkę mnie to niepokoi, poczytałam w internecie i wszystko wskazuje na torbiel, choć nie chce panikować. Czy któras z Was miała takie objawy? co to moze być?

Gość Ciąża ?
czasem wynik testu jest błędny,moja koleżanka zrobiła 3 testy wszystkie wyszły negatywne a była w ciąży w 6 tygodniu,sama w to nie wierzyłam ale to fakt.Idz do lekarza!

Gość Hazy...
Na początku byłam święcie przekonana, że to ciąża ale teraz wątpię. Miałam jeden normalny okres, potem zrobiłam 1 test - negatywny. po tygodniu zrobiłam drugi, również negatywny. Zakładając, że jestem w ciąży - testy robiłam w 7 i 8 tygodniu po zapłodnieniu. Już chyba powinien wyjść wiarygodny wynik, tym bardziej, że robiłam je rano...

Idź do ginekologa. Jeśli okres spóźnia się dwa tygodnie lub dłużej to trzeba to skonsultować z ginekologiem. Ciąża to nie jest skoro po stosunku miałaś normalną miesiączkę i testy wychodzą negatywne.

Gość Hazy...
Perwersja - do lekarza idę w czwartek. Szczerze to już nie mogę się doczekać. Postanowiłam jednak napisać na Kafeterii, mając nadzieję, że Któraś z Was miała podobne dolegliwości i możecie podzielić się swoimi doświadczeniami. Te sutki są tak uciążliwe, że najchetniej chodziłabym nago, żeby się o nic nie obcierały. Ciążę też raczej wykluczam, stosunek z zabezpieczeniem, testy negatywne, jeden normalny okres...

tak na oko to CI moge powiedzieć, że objawy mogą wskazywać na torbiel, albo za wysoką prolaktynę

Gość Hazy...
Mam nadzieję, że to n ie bedzie nic poważnego. chcę w przyszłosci dzidziusia... nie chcę mieć żadnych problemów z zajściem w ciążę. chciałabym przyśpieszyć czas i juz wiedzieć, co mi jest :( jak myślicie, czy powinnam zrobić jakies badania przed pójsciem do lekarza?

Gość Hazy...
Rano miałam plamienia, po południu dostałam bardzo skąpego okresu. Jest inny niż te do tej pory. Piersi nadal bolą... Trochę mi to komplikuje wizyte u lekarza :/ Już nie wiem co myśleć.