Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trzy zioła i Pasta Sama

Mam parę pytań do tych co głosowali na Palikota

Polecane posty

Gość dzóra budżetowa to wina
m.in. pisiorów obniżających składkę zdrowotna z 13 na 7 procent. To w skali roku ok 30 miliardów. z ZUSem to sprawa normalna. tak działa system zusowski. trzeba być kretynem żeby tego nie wiedzieć.

Gość ninjaa
Gdy przez tyle lat wszyscy musieli płacic na czarnych złodzieji to było dobrze? Ja jestem za finansowaniem in vitro z podatkow dlatego tez glosowałam na palikota. Widocznie wielu innych obywateli ma podobne poglady

jesli daje na kosciol to robie darowizne. jesli chcesz opodatkowac kosciol to chcesz opodatkowac darowizne. jesli tata da ci 100zl tzn ze powinnas odprowadzic podatek. do tego to prowadzi BLONDYNO!

Gość hkbfewiygiy
zbereznik - ale z Ciebie cymbał

W tej chwili kłócicie się jak POlszewiki z PiSiorami. Pokażcie klasę. zamiast PODATKI --> BUDŻET --> kościół katolicki będzie PODATKI --> BUDŻET --> in-vitro No przepraszam, ale nadal zabierana jest mi moja kasa. Tylko po prostu na coś innego.

Gość Cześć, zagłosowałem na
Palikota, ponieważ PO uważam za partie bezideową, wypowiedzi Kaczora mnie przerażają, Napieralski to populista. Dałem szanse nowym ludziom, Platforma nie spełniła swoich obietnic, wcześniej PIS i SLD też nie spełniło swoich. Będąc niezadowolonym z ich rządów, korzystając ze swojego prawa wyboru zagłosowałem na Palikota. Szanuje ludzi, którzy wybrali inaczej, każdy ma prawo do własnego zdania. Pozdrawiam :)

najlepsze jest to, ze jak nigdy przygladalem sie kampanii i NIKT absolutnie NIKT nie prowadzil dyskusji o gospodarce!!!

Jak Janusz Palikot śmie się oburzać, że państwo daje na kościół, skoro jednocześnie chce naszą kasę dawać na czyjeś in-vitro. Inaczej na to patrząc, jak coś jest opodatkowane to trzeba także płacić na ludzi, którzy obsługują przepływ pieniędzy z mojej kieszeni do budżetu i potem na in-vitro. Strata pieniędzy i złodziejstwo!

tylko ile tej kasy idzie na kk a ile na resztę? poza tym, jeśli już, to wolę płacić na in vitro, bo przynajmniej uszczęśliwię tym kilka rodzin, niz na czarnych

babeczki w kropeczki usłyszałeś jedno słowo demagogia i się powtarzasz wyraziłeś swoje a raczej jarka zdanie i widzisz brak reakcji to szczekasz jak pies na listonosza

W gruncie rzeczy mnie też cieszy powiew świeżości w sejmie, ale to według mnie niemal jedyna dobra rzecz związana z wejściem Palikota do sejmu. :)

Gość hkbfewiygiy
jest różnica między stówą od rodzica a tymi babciami, które na starość, bojąc się śmierci, chwytają za pilota, włączają trwam i miesza im się w głowach! nie muszę daleko szukać! Moja babka oddawała wszystkie pieniądze na kościół! Bo rydzyk tak mówił, bo ksiądz był wdzięczny, bo coś tam! Zaniedbała rodzinę i siebie, przestała brać leki, bo nie miała na nie pieniędzy, one szły na kościól, tłumaczyliśmy, że zdrowie najważniejsze, nie! ważniejszy ksiądz co na biedne dzieci zbiera! a ksiądz za jej pieniążki dziwki dupczy. Teraz my jej wykupujemy leki a ona swoje pieniądze dalej przeznacza na kościół!

Palikot to porażka. Za 4 lata nie przekroczy progu bo ludzie zrozumieją, że tylko dużo gadał, a nic nie zmienił tak naprawdę. Napchaliście tylko kieszenie jego ludziom, m.in. pani Annie, byłemu działaczowi SLD.

"tylko ile tej kasy idzie na kk a ile na resztę? poza tym, jeśli już, to wolę płacić na in vitro, bo przynajmniej uszczęśliwię tym kilka rodzin, niz na czarnych" Ewa, to nazywajmy rzeczy po imieniu. Złodziejstwo w szczytnych celach!

hkbfewiygiy ja trwam i rydzyka nie slucham ale jak patrze na jego projekty to uwazam ze jest tzw. inwestorem kwalifikowanym, co oznacza w skrocie ze facet wie co robi. to ze jest ksiedzem dla mnie nie ma jakiegokolwiek znaczenia...

babeczki, a co mamy powiedzieć? 99% ludzi nie stać psychicznie na postawienie sie w pozycji wroga społecznego nr 1

Gość inwestor kwalifikowany
to taki który naciąga emerytów i rencistów na pieniądze?

Skupmy się na ekonomii. Palikot chce zabrać kościołowi i dawać na in-vitro. Tyle że rozporządza naszymi pieniędzmi. Dopóki taki system się utrzyma dopóty nie będzie sprawiedliwości.