Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Też wam wyskakuje ta reklama Subway'a

Polecane posty

Ona jako ona mi tez zawsze była obojętna, ale od czasu tej reklamy S rzygam już nią :O A filmik też lubię... im dłużej go oglądam tym bardziej mam chęci patrzeć na niego dłużej i dłużej :D

Kiedyś na ulicy widzialem podobna sytuacje i nieźle sie ubawiłem ale no cóż każdej Kobiecie sie to może zdarzyc :D:)

O kurde no to nieźle :D Eeeej nie no... jak w gre wchodzi złamanie obcasa czy cokolwiek naprawdę niezależnego od pokrzywdzonej to luzik... ale ja czasem widywałam podobne małolatki uczące się chodzić... no a raczej one myślały, że potrafią bo uczyć to się w domu mogł ;) ... w każdym razie podobnie chodzące małolatki widziałam to nie żałowałam sobie śmiechu na nie - przyznaje bez bicia ;)

Ja widzialem stare Babcie w szpilkach i to bylo dopiero komicznie :D:D No czasami to tak widac ze ktos cos robi na sile aż mu nie wychodzi :D

Pamietam taka jedna, kiedys jak chodzilem co niedziele do kosciola to zawsze przychodzila cala wyfiokowana i w szpilkach az ktorego dnia gdy szla do komunii sie wywalila, moze ze sie patrzyla dookola siebie wkoncu glebnela :D zreszta zawsze sie ogladala czy ktos sie na nia patrzy

Generalnie to Kobiety w szpilkach to fajna sprawa ale tylko jesli umieja w nich chodzic a nie udaja ze to robia :):) ale Nie Babcie :D

:D A tak poza szpilkami to była taka prawdziwa babcia z niej? Włosy szare uczesane na baranka itp? Czy trzymała klasę mimo lat? Bo tak po chwili namysłu to chyba widziałam "babcie" na szpilkach ale to takie, że w ich wieku chciałabym tak wyglądać ;) Ale jak rasowa BABCIA ze wsi w szpilach... to nie jestem w stanie sobie wyobrazić :D

Tzn ona z Siebie robila mloda, miala na rozowo wlosy, zreszta zauwazylem ze duzo Kobiet ich ma w takim wieku, na moje oko miala jakos 60 pare lat ale dokladnie nie wiem :) Na moj gust do do niej wogole nie pasowalo ale fakt nie znam sie na modzie za bardzo :D

Ok - szpilki + różowe włosy u 60cio latki... dzięki, więcej mi nie trzeba ;) Od "klasy i szyku" ma się to daleko więc w jej nie wieku nie planuje tak trzymać formy ;)

A juz chyba najgorzej jak Kobiety prowadza w szpilkach samochod, zlamie sie i nieszczescie gotowe :o