Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aaaakjdkajd

nie do wiary...

Polecane posty

Nie do wiary, że zakładam swój temat na kafeterii... Ale nic to. Nie wiem już, co mam zrobić. Proszę o spojrzenie z zewnątrz Was, obcych ludzi. Pobrałam się z mężem po kilku latach znajomości, ślub był niedawno. Dzieci nie mamy. Boję się, że zrobiłam błąd. Niewiele nas łączy, oprócz, naturalnie, wielkiej namiętności. Ale po kilku latach i ona wygasa. Co zostaje? Brak wspólnych zainteresowań, tematów... Marzył mi się mąż,z którym będęmogłaprzegadać całą noc po 20 latach małżeństwa, mąż z pasją, oczytany. Mój nie czyta, nie przepada za rozmowami, myśli o firmie- obecnej lub następnej. Nasze rozmowy to moje monologi, lub cisza. Dzisiaj na pytanie, po co się ze mną żenił,odpowiedział: "Bo Cię kochałem". Przejęzyczył się... Myślę o złożeniu papierów rozwodowych. Myślę, że szkoda życia na trwanie w błędnych relacjach, nietrafionych związkach. A może po prostu wypiłam o piwo za dużo? Może w każdym małżeństwie są monologi i cisza?

Gość dassdfsdfdfffg
a czego oczekujesz? starsznie glupia jestes i tyle i niedojrala psychicznie. to po co wychodzilas za mąż? bo dobrze ci sie pieprzylo z kolegą, bo mial kase? trzeba bylo myslec glową a nie dupą to bys nie miala takich problemow.

ja cię doskonale rozumiem, strach przed tym co bedzie kiedy namietnosc sie wypali, z kim bedziesz zyla? wiekszosc tu obecnych oddalaby wszystko by byc na twoim miejscu, a moze niektore są, mają tak samo albo i gorzej, ale opisują to jako pelnie szczescia, wlasna firma, dom, czego chciec wiecej? a to dobrze, ze masz wyzsze aspiracje, ze pragniesz czegos wiecej od zycia moze zamisast rozwodu, ktorego juz nie cofniesz postaraj sie zaszczepic w was jakąs wspolną pasję- niech to bedą chociazby podroze, cos co was scali ... myslisz, ze mąż cie juz nie kocha skoro odpowiedzial w czasie przeszlym?

Gość jezeli masz koscielny
ta ksiazka ci pomoze Sekrety męzczyzn - które powinna znać każda kobieta - Barbara de Angelis