Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zblizajac sie tracimy sens

KSIĄDZ WYZNAŁ ,ŻE MNIE KOCHA...

Polecane posty

To była krótka chwila gdy spojrzal na mnie i wiedziałam ,,że coś między nami bd... I tak sie tez stalo, rozmowy przez telefon, spotykanie sie ukradkiem... i sex ... tak dobrze czytacie kohamy sie gdy tylko mamy czas... Wierze w Boga ale czy ,,zakazana miłosć'' bóg jest w stanie mi wybaczyc. Nie wyznalam mu jeszcze ze go kocham, boje sie, ale ON juz powiedział ze mnie kocha.... czy powinnam wierzyc w jego słowa? czy on poprostu sie mna bawi? im dłuzej sie zanmy tym bardziej mnie do niego ciagnie, nie dyskryminujcie mnie tylko powiedzcie czy nie powinnam tego zakonczyc?

Gość r o b
Chłopisko ma racje ,jedne parafianke wiecej pokryje- a nie bedzie pedałem i grzebał w gównie

Gość ......lipa......
....tak powinnaś to zakończyć i się wreszcie obudzić ....aha nie zapomnij lekcji odrobić

Gość adddda
żeby móc być z księdzem na poważnie i przestać się ukrywać musieli byście wyjechać, bo ludzie by Was zaszczuli, to Twoja decyzja, tylko czy miłość jest tego warta

Gość po ile macie lat?
i kiedy bwystapi z kaplanstwa?

Gość K katolicki - afery
ksiądz ma wszystkie parafijanki i basta ty jesteś kolejną z nich

21 ja on 30, Nie jestem z jego parafii

Gość janislawa
oj na pewno ksiadz kuty na 4 nogi beda zadawal sie z jakas dziewczynka z gimnazjum... :D w pierwszym zdaniu juz zdradzilas sie, ze to historyjka wymyslona w kiepski sposob :) cwicz dalej:)

mówił ,że kocha, ale jeśli chodzi o jego dalszą przyszłość, nie wie jak to Będzie wygladało...

To nic wymyślonego, nie miałabym co robic tylko wstawac o 6 w Niedziele i Was pytać o zdanie;/

Gość kurossssawa
Jacie, ale fajowsko. Żeby tak we mnie się ktoś zakochał, choćby ksiądz :( Jak mówi, że kocha to kocha. Ksiądz nie rzucał by takich słów na wiatr. Wygrałaś z jego Bogiem, fajna satysfakcja? On mówi, że wychodzi z kościoła i porzuca stan duchowny?

Nie czuje żadnej satysfakcji z tego powodu, jestem młoda i zastanawiam sie dlaczego po tylu latach kiedy nikogo nie miał ja musialam stanąć mu drodze... Nikogo nie miał odkąd został ksiedzem...

Gość Vashe Blagorodie
Pierd00lony Klecha bedzie sie smazyl w piekle !!

Gość kurossssawa
To dziwne, że nikogo nie miał odkąd został księdzem :D A to na pewno ksiądz czy może pastor albo pop? Wtedy byłoby łatwiej ;)

Czytam te strony codziennie, historie tych kobiet;/ Nie usprawiedliwiam swojego zachowania, jest mi zz tym źle alez drugiej strony gdy bierze mnie w ramiona czuje sie bezpieczna i zapominam o jego przysiegach itp.

Ksiądz na pewno. Nie wygram walki z Bogiem, ale on tez jest normalnym człowiekiem... Tez czuje , potrafi kochac i ni nawidzić... Dlaczego KOśCIÓL odbiera mu szanse na wypelnienie swojego szczescia do końca, jest świetnym księdzem , odnajduje w tym swoj cel... ale jak mówił Kocha MNIE

Gość Vashe Blagorodie
Ten Klecha pewnie rucha dzieci uważąj na niego !!!!!!!!

Proszę głupot nie wypisywac. Z dziecmi nie pracuje i w życiu by zadnego dziecka nie skrzywdził!!

Gość kurossssawa
Kiedy wchodził na tę drogę, wiedział jakie są zasady i godził się na nie, przyjął je. Więc nie można mówić, że kościół coś mu odbiera. To była jego decyzja. Poza tym jeśli mowa o powołaniu to chyba nikt nie mówi, że coś się komuś odbiera. czasem bywa tak, że nie można mieć ciastko, i zjeść ciastko. Jeśli chciał mieć to wszystko to mógł zostać luteranem np.

Gość pppp...irena
to dlaczego zbliżając się tracicie sens, bo to wynika z twojego nicka

Wiem , masz w zupełności racje. Będzie mi ciężko to zakończyc, jak osobie którą KOCHAm mam powiedziec ,że nie mozemy być razem.... Tak mi przykro;/

Bo im blizej jestesmy emocjonalnie, fizycznie to co raz bardziej dociera do mnie to , że nigdy nie będzie tak jak w normalnym zwiazku.... Więc trace tez sens zyciA....

Gość Killerus
Śluby czystości składają zakonnicy, nie księża.

Gość pppp...irena
wiesz, ja cię rozumiem. Niestety pewnie masz rację. Najpierw czas zauroczenia, ekscytacji, a póżniej ,gdy się myśli o życiu- to szanse na udany związek...nikną:( Chyba, ze to będzie taki związek..i tu i tam..

Dokładnie jest tak jak mowisz.... I tego sie boje, że jeżeli wszystko zrobie pod niego zrezygnuje z zycia to czy nie bd żalowala....

Gość po ile macie lat?
"Nikogo nie miał odkąd został ksiedzem..." taaaa nikogo, tamte to byly tylko znajome i laczy ich tylko seks a cibie kocha naprawde. Uwierze w ta jego milosc jak wystąpi z kosciola a puki co to jest mydlenie oczy mlodej i naiwnej by ja zaciagnac do łóżka.

Na poczatku też mu nie wierzyłam... Ale sprawdziłam to wczesniej był ksiedzem w parafii w innym miescie i naprawde ma czyste konto.. Hmmm... ale czy wierze do konca, zapewnia mnie ze jestem drugą kobieta w jego zyciu, a pierwsza od kad został ksiedzem... I jest przekonujący, to ze jestem młoda nie znaczy ze naiwna... znam zycie , poznalam je troche bardzo . Nie wiem czy chciałabym by odszedl od Kosciola, to praktycznie polowa jego zycia i staran by miec taka a nie inna opinie, jest wspanialym czlowiekiem i nie chcialabym byl stal sie tematem plotek z milosci do mnie.