Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zblizajac sie tracimy sens

KSIĄDZ WYZNAŁ ,ŻE MNIE KOCHA...

Polecane posty

Czy miał inne? sadze , ze nie mial. Wiedział jak wyglada sex, ale nie wszyzystkie mu triki byly znane. A moze udawal ze nie potrafi by nie wzbudzic moich podejrzen?... Niee, raczej w seksie byl nieudolny , teraz im czesciej sie spotykamy jest lepiej...

Gość czesc!:.:
Jak sprawdziłaś czy ma czyste konto????? :) "poznałam TROCHĘ BARDZO" :)

Mam znznajomych z jego parafii, znam uczniow z tamtej szkoly. Delikatnie po pytalam

Gość no i jeszcze raz wychodzi
że przysiegi składane "na zawsze" nijak sie maja do życia mąż przysiega, ksiadz przysiega .... a potem spotyka kogos i problem sie robi, życie pisze swoje scenariusze, a nasze wcześniej napisane ma gdzies ..

nastepna naiwna.... zal mi ciebie.... jak mozna uwierzyc w slowa kogos, kto zlamal przysiege (zycia w celibacie) zlozona przed najwyzsza instancja w jaka wierzy? przed bogiem? jezeli lamie takie slowa to coz znacza jego kocham cie? przeciez ty tylko jestes jedna z wielu, bardzo wielu? poczytaj sobie topik na erotycznym "seks z ksiedzen" to zobaczysz do czego prowadzi milosc do sutanny

Gość a bo to...
autorka ma chyba 16 lat, albo zakończyła edukacje na gimnazjum poziom wypowiedzi, sposób pisania i gigantyczna niedojrzalosc sprawiają, że nie umiem brac na powaznie całej tej sytuacji :-P

Studiuje Pedagogike, wiec prosze mnie nie obrazac. Jestem dojrzala, i jak jest temat to na temat sie odpowiada a nie wytyka sie bledy, kto w tych czasch na internecie zwraca uwagi na takie bzdury kiedy sa wieksze problemy.

Gość po ile to macie lat?
ma czyste konto podpytalas uczniow, no no sam Scherlock Holms byłby z ciebie dumny, rzuć tą pedagogike i zatrudnij sie w Policji. A dlaczego przesniesli go do innej parafi? Słuchaj a tak z innej baki ja tez bym bzyknał takie mlode ciałko, chesz uslyszec ze kocham? to powiem, chcesz ulyszec ze jestes jedyna? tez powiem, zreszta powem wszysto co chcesz uslyszec. Jestem wprawdzie żonaty, ale domyślam ze Ci to nie przeszkadza, milosc to milosc przyzwycieża wszystko

Gość nnaattaallllllia
ojej gadacie glupoty :/ ja akurat wierze temu ksiedzu ze mowi prawde, ze ja kocha i moim zdaniem ty tez powinnas mu powiedziec cala prawde czyli to ze go kochasz. powinniscie byc razem, on cie kocha i mysle ze dla ciebie zrzuci sutanne. w ogole to sa jakies bzdury, ze chce cie tylko dla seksu. to nieprawda

Gość nnaattaallllllia
aha i mysle ze jest naprawde z toba szczery i niczego nie udaje, jezeli jestes jego druga kobieta to ja uwazam ze mowi prawde i nie udaje specjalnie ze nie umie pewnych rzeczy w seksie.

Gość nnaattaallllllia
w ogole uwazam ze wiekszosci ludzi z tej kafeterii mozg zamienil sie na miejsce z czesciami intymnymi i mysla ze seks jest najwazniejszy i ze wszyscy robia wszystko dla seksu

do natalia Ten ksiadz oszukuje kogos komu poswiecił zycie, kogos w kogo wierzy, kogos komu przysiegał, samego BOGA, nasciemnianie i oszukanie jakiejs małolaty to dla niego pikuś

Gość nnaattaallllllia
po ile macie lat? oj pier dolisz glupoty. rany boskie. czy nie ludzkie jest zakochac sie? czy ksiadz jest jakas maszyna? kuuurde.

oj natalio...dziecko drogie podrosniesz zrozumiesz.. Tak masz racje nie jest maszyna, mogl sie zakochac. Wiec teraz zrzuca sutanne i sa razem juz bez ukrywania sie szczesliwi, proste? ale wszyscy wiemy ze tego nie zrobi, bo nie zrezygnuje z wygodnego zycia ksiedza, ktory ma ugotowane, uprasowane wyprane, kasa jest, mieszkania na kredyt kupowac nie trzeba, na dobry samochod go stac. Jedyny jego problem to ukrywanie sie z laska przed parafianami. Myslisz ze zrezygnuje z tego? Jak kocha to zrezygnuje jesli to seks to tego nie zrobi. Final bedzie taki ze jak bedzie o tym jego romasnie glosno to go przeniosą do innej parafii, jesli zmajstruje jej dziecko to tak jak powyzej

Gość nnaattaallllllia
po ile macie lat? wlasnie, jesli kocha, to sie nic nie liczy, ani nikt, tylko ukochana osoba, i jesli kocha, to zostawi wygodne zycie.