Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez matury to nie średnie

Ukończenie liceum bez matury to NIE JEST średnie wykształcenie, DOWÓD wejdźcie

Polecane posty

Gość bez matury to nie średnie

Ludzie specjalnie dla Was zeskanowałam swoje świadectwo dojrzałości i jest wyraźnie napisane, że średnie to tylko z maturą!!!! W czerwonej ramce. Wymazałam gumką wszystkie dane. Proszę: http://zapodaj.net/9d2cc4d96af4.jpg.html Zatem zakończcie już ten głupi spór. A ci bez matury po liceum: nie macie średniego, pogódźcie się z tym :O

Gość bez matury ma się
średnie, jeśli ukończy się szkołę, tak jest w przepisach, które zresztą niedawno ktoś umieszczał na kafe

Gość Qen
Skonczylo to szkole i dalej czytac ze zrozumieniem nie umie ;/.

Gość bez matury ma się
twoja ramka i świadectwo sprzed kilku ładnych lat nie ma nic do rzeczy, poczytaj przepisy, a potem się wypowiadaj. Trzeba sończyć szkołę, żeby mieć średnie. Matura to inna sprawa.

Nie mam matury -a mam średnie wykształcenie....boli cię nie:D:D:D Ze ty sralaś w pory przed maturą a ja siedziałam sobie i wpiepszałam pizze. A ty masz średnie i ja mam średnie:-) Hehehe.I najlepsze jest to ,że bez świadectwa dojzałości w dzisiejszych czasach też mogę sobie studiować......buahahaa.Jaja nie?

Gość syllogo
wszystko pięknie, ale jednak proszę nie "wpiepszaj" więcej pizzy

Gość fotel
pestycyd jak możesz studiować bez matury.więcej szczegółów proszę.

Gość eliza1919
ja teraz kończe liceum i nie przystępuje do matury bo sie boje.... to znaczy ze moje 3 lata nauki poszły w las bo nie przystąpie do egzaminu??? ehhh coś mi sie wierzyć nie chce

Gość dentysta nie jest lekarzem
bez matury to ty sobie mozesz "studiowac" chyba organizację reklamy w policealnej szkole czegos waznego w pscimiu dolnym:D:D:D

Gość hoginerts
średnie niepełne bo bez matury a mozesz bez matury isc tylko do jakiegos studium i ladnie pisac ze studiujesz

Gość wejasieja
nie ma czegos takiego jak srednie niepelne ;/ kurwa zrozumcie wreszcie ze matura jest potrzebna tylko na studia, a bez nie ma sie pelnoprawne wyzsze wyksztacenie!

Gość hoginerts
chylimy czoła i po co nam te studia skoro z maturą już mamy pełnoprawne wyższe gdzie o tym pisali chyba w tygodniku wedrowcy

Gość tytytyt
ja np . nie zdałam matury a na moim swiadectwie do klasy 4 tez pisze ze ten dokument potwierdza ze mam wyk. srednie .......

Gość defcreftgrefgref
laska ja skonczlam technikum i mam 3 swiadectwa !! jedno potwierdzajace moje srednie wyksztalcenie i drugie swiadectwo dojrzalosci plus 3 dyplom uzyskania tyt zawodowego. Czyli tepa strzalo czy z matura czy bez wykszt srednie jest!!!!

Gość aha ii ach
i dlatego Pestycyd nie umie napisać poprawnie słowa "wpieprzałam". :o

Gość defcreftgrefgref
bez matury to jedynie możesz [pójść na studium a nie studia!!

Gość Hmmm-mmm-mmm
I po co ta walka o mature? Tak jakby byla ona przepustka do czegos wielkiego ! Ok moze niektorym ulatwi skonczenie studiow...niektorzy po tych studiach zdobeda wymarzony zawod...a 90 procent dyplom (i bezrobocie)

Gość defcreftgrefgref
to nie walka tylko uswiadomienie tepocie polskiej ze matura nie ejst wyznacznikiem sredniego wyksztalcenia

Gość mmmaaannndddaaa
Dajcie spokoj, jak wiadomo tylko smiecie i gowna nie maja matury :-O Sa najgorsza kasta w kazdym spoleczenstwie. Sprzataczki, smieciarze, zebracy i alkocholicy. No ale takie zera tez sa potrzebne w spoleczenstwie aby robic na tych z wyższym wyksztalceniem.

Gość buahahahahahahaha..........
mmmaaannndddaaa Dajcie spokoj, jak wiadomo tylko smiecie i gowna nie maja matury Sa najgorsza kasta w kazdym spoleczenstwie. Sprzataczki, smieciarze, zebracy i alkocholicy. No ale takie zera tez sa potrzebne w spoleczenstwie aby robic na tych z wyższym wyksztalceniem. taa...szczególnie alkoCHolicy:D...Ty rozumiem, masz maturę?;)

Gość Tracę wiarę..
DO: tytytyt ja np . nie zdałam matury a na moim swiadectwie do klasy 4 tez pisze ze ten dokument potwierdza ze mam wyk. srednie ....... Skoro posiadasz wykształcenie średnie to dlaczego na Twoim świadectwie PISZE, a nie JEST NAPISANE?...;-)

Gość aha ii ach
alkoholicy :o też ci zabrakło wiedzy pomimo matury :o

Gość mmmaaannndddaaa
Potem koncza na odwykach, obierki ludzkosci :-O

Gość jassne jazne
jaka tępa :D no wlasnie to swiadectwo jest dowodem na to, ze GDY UKONCZYLAS LICEUM, masz WYKSZ SREDNIE :D:D o lol

Gość jassne jazne
tak wgle to co to za dziwne swiadectwo jakies

Gość Alllllleeeeekkkkk
Miałam nic nie pisać ale sie wypowiem,w dzisiejszych czasach "studia" moze mieć każdy, poziom nauczania jest na poziomie liceum wielu szkołach :/ Jeszcze jedno te zera bez matury najczęściej maja lepsza prace od tych wyuczonych studencikow- którzy tylko potrafią marudzic jak to cieżko prace znaleść!!! Wiec kochani na zmywak i do Anglii, oczyiwscie o ile znacie w ogole angielski. Ostatnio pewniej znajmy wyjechał do irlandii wielki uczniaczek który słowa po angielsku nie potrafił wydukac hahahahahaha Wiec oceniając ludzi po wykształceniu możemy sie bardzo pomylić!!!

Gość Hmmm-mmm-mmm
mmmaaannndddaaa przestan sie osmieszac, slowo "Alkoholik" znaja juz chyba w przedszkolu. "Potem koncza na odwykach, obierki ludzkosci " To ja Ci powiem jak koncza - wyjezdzaja za granice i okazuje sie,ze ta cala matura i jeszcze studia, daly im w zyciu niewiele...satysfakcje z papierka i tylko i tyle. Bo okazuje sie, ze ludzie, ktorzy zdobyli jakis zawod, nawet bez matury...maja lepsze kwalifikacje by znalezc prace . Fryzjerka zarabia lepiej niz psycholog. Ba nawet sprzataczka zarabia lepiej niz filozof...